acasă · bârfe

Alexandru Brădățan a înhămat caii la sanie (foto.video)

bradatan clip

Interpretul bucovinean Alexandru Brădățan s-a lăsat inspirat de iarna frumoasă și geroasă de pe plaiurile de Bucovina și a lansat de curând cel mai nou cântec și videoclip.

”Sănioară cu doi cai” este noua producție muzicală marca Brădățan care timp de două zile i-a adus interpretului un succes de 66 mii de vizualizări pe pagina ofiacială de  facebook.

Melodia cântecului este semnată chiar de Alexandru Brădățan, textul este de Marcel Piticari în colaborare cu interpretul, acompaniamentul muzical și orchestrația este semnată de maestrul Ion Dascăl și Orchestra Mugurel din Chișinău.

”Sănioară cu doi cai” înfățișează frumusețile Bucovinei iarna pe care a avut grijă să le arate frumos în imagini video Adrian Ungureanu.

Alexandru Brădățan a declarat despre noul său videoclip: ”O melodie și un videoclip ce sper să vă bucure auzul și privirea.Mulțumesc oameni buni pentru toate gândurile primite din partea dumneavoastră! Nu găsesc cuvintele potrivite să exprim ce simt când observ că ” sănioara” mea se bucură de aprecierea dumneavoastră! Mulțumesc mult!
Mulțumesc Adrian Ungureanu Videography , mulțumesc Caii Bucovinei , mulțumesc fetelor din Vama care au îndurat frigul în sănioară!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s