acasă · bârfe

Andreea Haisan o cântă pe bunica:”Dragi nepoței de pretutindeni, să vă iubiți bunicii cât mai sunt în viață și nu în gând!” (foto.video)

haisan bunica

”Este un cantec pentru bunica mea care mi-a îndrumat pașii în viață, este normal ca acele momente să îmi rămână puternic în suflet.”

Melodia aceasta a venit din sufletul meu. Mi-am dorit de mult să îi dedic bunicii mele o melodie ca semn de recunoștință și prețuire pentru felul în care mi-a dat buna creștere la un loc cu mama mea. Mi-a fost greu să cânt acest cântec încă de la prima idee, când fredonam linia melodicăși mă gândeam la bunica mea. Fără să am versurile,  începeam să plâng. Și acum plâng și am plâns atât la înregistrâri, cât și la filmări. Asta cred că înseamnă să cânți din adâncul sufletului pentru ca mesajul tău să ajungă și la ascultatorii dragi.

Videoclipul a fost realizat de către un talentat și profesionist videograf pe nume Adrian Ungureanu, în comuna mea natală –  Fundul Moldovei, mai exact într-o gospodărie de pe tărâmul Mănăstirii Orata. Bătrânica din imagine este chiar bunica mea Maria Haisan, personaj atât în cântec, cât și în videoclip.

Înregistrarile pentru această piesă au fost realizate cu Orchestra Mugurel din Chișinău, sub bagheta maestrului Ion Dascal. Textul a fost o dorință de a mea puternică, însă mereu când începeam să îmi pun gândurile pe foaie, începeam să plâng. De aceea am apelat la un prieten drag, Mihai Pascar,  care mi-a citit gândurile și mi-a transpus copilaria în cel mai frumos text. Melodia îmi aparține în totalitate, însa a suferit multe modificari până a ajuns la varianta finală.

Încerc sa o vizitez cât de des posibil atunci când ajung acasă chiar și pentru câteva ore. O zi nu ratez să trec pe la bunica. Acum ma bucur că există telefoanele și pot sa o aud mai des. Îi îndemn pe toti cei care au bunicii în viață să nu îi uite și sa le pașească pragul casei pentru că nu este mai mare bucurie pentru un bunic și o bunică, decât cea de a-și vedea nepoții mari și sănătoși. Bunicii se roagă pentru noi atunci când ne este greu și ne poartă în gând, cuget și suflet.

Dragi nepoței de pretutindeni, să vă iubiți bunicii cât mai sunt în viață și nu în gând!

Un gând despre „Andreea Haisan o cântă pe bunica:”Dragi nepoței de pretutindeni, să vă iubiți bunicii cât mai sunt în viață și nu în gând!” (foto.video)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s