acasă · bârfe

De sărbători, artiștii vă urează…

La mulți ani tuturor cititorilor și Crăciun fericit pentru cei care se pregătesc să primească în sufletele lor nașterea Mântuitorului pe rit vechi! Iată ca am pășit în noul an și cu siguranță ești fericit și fericită, dar sărbătorile continuă, de aceea, artiștii UAIFMR vin cu urări de bine pentru tine!

Sebastian Stan: „Noul an sa va aduca, sanatate, belsug si bucurie, iar Bunul Dumnezeu sa va zambeasca mereu cu bunatatea Sa. La multi ani tuturor romanilor oameni binecuvantati de Dumnezeu!”

Traian Stoiță: „A trecut un an în care sufletul meu vi l-am oferit dumneavoastră, prin cântecul meu şi prin dragostea pe care v-o port tuturor! A trecut un an în care m-am încărcat cu bucuria de a fi în mijlocul vostru, al celor care ştiți să prețuiți valorile, frumosul şi dăruirea noastră.Fiecare om reprezintă o minune. Iubiți-vă mult şi necondiționat, bucurați-vă de toate minunile!
Noul an să vă găsească sănătoşi, luminoşi şi cu dorința de a realiza cât mai multe! Rămâneți în iubire, iar bunătățile lui Dumnezeu se vor revărsa asupra voastră! La mulți ani!”

Paul Ananie: „Va urez s-aveti de toate/la multi ani cu sanatate/sa traiti ca bradu-n munte/sa aveti bucurii multe! Din Maramuresul meu drag, vă țuc de nu vă vedeți!”

Mirela Mănescu: „E vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mântuitorului, ne umple sufletele si le înnobilează, pentru cei care iubesc colindele curate si cântecele autentice, in spirit romanesc,vreau cu drag sa va colind si sa va cânt,iar prin graiul meu,dar de la Bunul Dumnezeu, vreau sa va aduc in casele si inimile voastre, o raza de lumina si caldura!La multi ani si un an binecuvântat tuturor!Cu mult drag Mirela Mănescu!”

Ina Todoran: „Dragi iubitori ai cantecului popular autentic, dragi romani din tara si de pretutindeni, sper ca anul 2015 a fost unul bun si a a lasat in urma amintiri minunate iar noi am fost prezenti in casele si in sufletele dumneavoastra printr-un cantec pentru fiecare bucurie sau tristete. Imi doresc pentru voi tot ceea ce imi doresc pentru mine : un 2016 mai prosper, cu multa sanatate si rabdare. Sunt sigura ca toate celelalte dorinte Dumnezeu le va implini cand va fi vremea potrivita! La multi ani!”

Olimpia Guzu: „Publicului in primul rand ii multumim pentru felul in care mereu ne primeste cu inima deschisa si ne sustine, fiind parte foarte importanta din evolutia noastra. Urez tuturor un an nou plin de bucurii, cu sanatate si belsug, fericire si impliniri!”

Iulia Bucur: „Dragii mei , va doresc ca noul an sa va aduca mai multa sanatate… Mai multa fericire .. Mai multe impliniri .. Ca cei de pana acum! Sa ne revedem cu bine !!! Sa fiti iubiti! Cu drag Iulia Bucur”

Stela Botez: „Dragi iubitori cântec popular și de frumos, vă urez și eu un nou an bun, plin de realizări frumoase, mese din belșug, bani cu rezervă, sănătate de fier și pace sufletească! Crăciun fericit și La mulți ani!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s