acasă · bârfe

Petrică Mîțu Stoian colindă în ceată

petrica mitu stoianAnume așa se colinda încă din vremuri îndepărtate, când tradiția era una sfântă și primită cu drag în fiecare casă de român. Astăzi, pe lângă cetele de colindători și ansamblurile folclorice din fiecare localitate a țării noastre (România Mare), interpreții profesioniști abordează frumos colindele de Crăciun, dându-le o haină nou, una personalizată.

Fiecare interpret ține neapărat să aibă în palmares un album de colinde sau măcar un colind, dar să fie cântat solistic. Interpretarea solistică a colindului este o nouă formă de colindat în rândul celor care cântă. Totuși, mai există proiecte muzicale care adună un grup de interpreți și formează ceata cea de colindători de altădată.

Petrică Mîțu Stoian este artistul care face parte dintr-un astfel de proiect muzical. Pe lângă albumul său de colinde ”Cântece de aur”, vine în casele publicului cu colinde cântate în ceată, și nu oricare ceată, ci una formată din colegi de breaslă, mari artiști.

1496610_946884262065075_8320955256635903190_n

Steliana Sima, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Raoul și respectiv Petrică Mîțu Stoian s-au adunat în ceată ca să colinde din casă în casă cu cel mai nou album de colinde de Crăciun ”Colinde pentru România”. Vă îndemn să urmăriți un frumos videoclip la unul dintre colindele de pe album:

Proiectul ”Colinde pentru România” este concept original realizat de Raoul și produs pentru BIG MAN România. Înregistrările și mixajul pieselor a fost realizat de câtre Alex Malschi. Raoul este și autorul textelor și melodiilor tuturor colindelor de pe CD, iar orchestrațiile sunt semnate de același Alex Malschi. Cu siguranță vei crea în anturajul tău acea atmosferă magică de sărbătoare ascultând aceste colinde frumoase, colinde care te fac să fii mai bun și să te simți binecuvântat de Dumnezeu.

Iar ca să începi cu bine noul an 2016, Petrică Mîțu Stoian îți trimite acest mesaj: ”Sa incheiem un An într-un surâs,dar să deschidem altul printr-o fereastră spre o nouă poveste. Un an nou fermecător precum grația și modestia florii de munte din zona cantecului meu! La mulți si binecuvântați ani, plini de veselie, bucurii și prosperitate!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s