acasă · fashion · stil popular

Andrei Ioniță este popular și ne spune ce e în inima Moldovei! (foto.video)

Ce e în Inima Moldovei?
Vă prezentăm răspunsul pe care îl dau acestei întrebări tinerii interpreti- autenticii Andrei Ioniță și Ion Onoffrei.

Tinerii și-au deschis inimile, și-au lăsat să iasă-n lume pe aripile muzicii dragostea lor de casă, de rădăcini, de țară și de viitorul ei.

O piesă puternică, cu versuri născute din suflet și care te pun pe gânduri, un manifest liric al speranței că tot ce-i greu ni-i dat ca să ne întărească, că nimic nu poate sta în calea viitorului și-a libertății… Pe melodia cântecului popular oltenesc din repertoriul Mariei Ciobanu ”Lie Ciocârlie” și cu straie populare de Maramureș, Andrei Ioniță și Ion Onoffrei își exprimă chemarea sufletului de moldovean.

Andrei Ioniță este un tip nonconformist și cu spiritul patriotismului puternic adâncit în suflet. A apărut în vizor după participarea cu succes la concursul X Factor din România, concurs unde a cântat durerea poporului basarabean combinând folclorul acestuia cu rap-ul. Impresionând publicul prin curajul de a spune adevărul, a decis să facă artă exprimându-și ideile și trăirile sufletești.

Poate fi numit un artist popular pentru că îmbracă straiele strămoșilor noștri cu mândrie. Cojocul, cămașa și pantalonii vechi de Maramureș, căciula moldovenească, sunt doar câteva elemente ale costumului popular în care Andrei citește rap.

Foto: arhivă artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s