acasă · bârfe

Stela Botez a lansat o piesă nouă cu videoclip de Dragobete! (foto.video)

”Cine joacă două fete” este un cântec popular de dragoste ce transmite un mesaj ușor educativ cu elemente de satiră. Perfect pentru Dragobete, cântecul este pe ritm de sârbă dansantă și săltăreață.

Muzica și textul sunt scrise de către însăși interpreta Stela Botez. Orchestrația muzicală a realizat-o Corneliu Botgros, iar acompaniamentul este al Orchestrei Naționale Lăutarii în frunte cu maestrul Nicolae Botgros.

Videoclipul piesei exprimă mesajul textului care povestește despre ce poate păți un băiat dacă are relații de dragoste cu două fete în același timp. Personajul principal al videoclipului este jucat de către actorul și interpretul Guz. Stela Botez l-a ales anume pe el ca să fie în rolul băiatului din videoclip, pentru că îi place naturalețea cu care joacă Guz și consideră că se potrivește după trăsăturile fizice cu personajul cântecului său. Or, pe vremuri, bărbații purtau barbă și plete.

Prin aceste imagini video interpreta de folclor promovează stilul popular de vestimentație și anume combinarea elementelor costumului tradițional cu hainele casual. Acest style poate fi purtat cu orice ocazie sau chiar în fiecare zi de către oamenii care țin la portul popular strămoșesc și tind să-l păstreze. Astfel, cămașa bărbătească, cămașa de mire, precum și cele două ii purtate de către actorii din videoclip sunt marca Casa Cristea.

Filmările au avut loc la Teatrul Ginta Latină pe timp de noapte. Au fost realizate de echipa formată din:  Dinu Bubulici, Ion Pleș, Victor Taran.

Stela Botez a ales să lanseze noul său produs muzical ”Cine joacă două fete” de Dragobete, pentru că acestă tradiție este una românească din vremea dacilor și semnifică trezirea naturii la viață și împerecherea tuturor viețuitoarelor. Pentru că Dragobetele semnifică dragostea cântată de Stela în piesa ”Cine joacă două fete”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s