acasă · evenimente populare

Mihai Ciobanu a lansat al 32-lea CD de muzică populară (foto.video)

Mihai Ciobanu este probabil cel mai harnic interpret de muzică populară din Republica Moldova. Are la activ peste 300 de cântece lansate și peste 30 de albume cu muzică pentru toate gusturile ascultătorilor.

Cu inima plină de muzicalitate, cu sufletul curat și cu inspirația care îl însoțește mereu, distinsul interpret a mai scos pe piața muzicală încă un album de cântece populare, al 32-lea la număr. CD-ul ”Cântece cu doruri multe” conține 19 melodii de dragoste și dor, cântece de dragoste față de familie, părinți și frați, cântece patriotice, cântece izvorâte din sufletul artistului.

Cot la cot cu interpretul au muncit o echipă întreagă de oameni talentați fără de care nu ar fi existat muzica lui Mihai Ciobanu. Este vorba despre compozitorii Ion Caranfil și Vasile Ursache care au semnat muzica a 3 dintre cântecele de pe CD, iar 12 dintre melodii sunt compuse însăși de Mihai Ciobanu. Textele frumoase la 8 dintre cântece sunt tot ale interpretului, iar celelalte melodii poartă cuvintele Marianei Honceru, Radmilei Popovici-Paraschiv, ale lui Vasile Romanciuc, Gheorghe Bâlici și Petre Popa. Orchestrațiile muzicale sunt semnate de către muzicienii Ion Caranfil, Gheorghe Șevcișin, Ion Dascăl și Timofei Tregubencu. Haina muzicală a cântecelor este frumos țesută de faimoasa Orchestră Municipală de muzică populară condusă de frații Vasile și Vitalie Advahov.

O96A0842

Lansarea albumului ”Cântece cu doruri multe” a avut loc într-un restaurant din Chișinău într-o atmosferă caldă și de familie. Mihai Ciobanu sărbătorindu-și recent și ziua de naștere, a primit cadouri și flori la evenimentul de lansare din partea prietenilor, colegilor de breaslă, rudelor, dar și oamenilor din mass-media. Invitații au avut parte de un recital de excepție din partea interpretului care a fost acompaniat de Orchestra Fraților Advahov. Cu mesaje de felicitare dar și cu răscoliri de amintiri au venit în fața publicului de la eveniment, mai mulți oameni cu care colaborează interpretul: Vasile Romanciuc, Radmila Popovici Paraschiv, Raisa Danilcenco, Zinaida Julea, Gheorghe Șevcișin, Vasile și Vitalie Advahov.

IMG_1081IMG_1102IMG_1156

Cu siguranță toate cele 19 cântece de pe noul album muzical vor ajunge la inimile iubitorilor de folclor și vor lăsa urme frumoase pe acest pământ.

Evenimentul de lansare a CD-ului ”Cântece cu doruri multe” a fost încununat cu un pahar de vin bun și cu bucate alese.

O96A0946

O96A0824

Foto: Nelu Buza și Stas Blagoslovitu

 

Un gând despre „Mihai Ciobanu a lansat al 32-lea CD de muzică populară (foto.video)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s