acasă · bârfe

Victor Dănuță arată la toată lumea cât de ”Mândru-i jocul neamului”. FOTO.VIDEO

Tânărul interpret de muzică populară, Victor Dănuță, a lansat recent piesa nouă cu videoclip ”Mândru-i jocul neamului”. Textul și muzica aparțin colegei sale de cântec, interpreta Mihaela Tabură, orchestrația și acompaniamentul muzical este semnat de către maestrul Ion Dascăl și Orchestra Mugurel.

Videoclipul este realizat în colaborare cu Redbox Studio  în satul de baștină al tatălui interpretului, localitatea Lăpușna, acolo unde Victor a copilărit. Protagoniștii sunt însăși sătenii, membri ai Ansamblului de muzică și dansuri populare Lăpușnița.

IMG_8368

Produs de NOVA EVENT, Victor Dănuță are în spate o echipă de profesioniști care îl vor ajuta în realizarea proiectelor muzicale pe placul publicului iubitor de folclor.

IMG_9082

 

Lansarea ”Mândru-i jocul neamului” a avut loc în cadrul unui eveniment bine organizat într-un restaurant din Chișinău. Interpretul a adunat rudele, prietenii și colegii de breaslă la o seară în stil tradițional, cu muzică populară, jocuri, plăcinte gustoase, vin de casă, atmosferă distinsă și voie bună. Toată lumea curioasă să vadă în premieră videoclipul, a rămas plăcut impresionată de calitatea și frumusețea noului produs muzical marca Victor Dănuță. La eveniment au mai încălzit atmosfera și interpretele Stela Botez, Mihaela Tabură și Carolina Gorun, colege și prietene bune care îl susțin pe tânărul interpret.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s