acasă · bârfe

Iustina Irimia a lansat videoclip de familie chiar în ajunul Paștilor. Află cine sunt actorii din ”Pe-o uliță colbăită”.Foto.Video

Tânăra și frumoasa interpretă din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, Iustina Irimie, a lansat astăzi, în sâmbăta Paștilor, un videoclip sensibil pentru cântecul ”Pe-o uliță colbăită”. Povestea noului produs muzical descrie o femeie ce crește 5 copii și cât de frumos este momentul în care aceștia, peste ani, maturi fiind, se adună cu toții acasă în jurul mamei lor. Este un scenariu desprins din viața reală? După spusele Iustinei,se pare că da:

”De mică, maestrul Ioan Cobâlă mi-a făcut cunoștință cu acest cântec, care mi-a adus o lacrimă în colțul ochilor de la primă audiție, deoarece povestea se îmbină ca o mănușă cu viața bunicii mele, Anica. Când am făcut primele înregistrări, prin anul 2003, „Pe-o uliță colbăită” s-a menținut câteva săptămâni pe primul loc în topul Radio Iași, ceea ce a însemnat pentru mine, o copilă pe atunci, că iubitorii de folclor au îndrăgit acest cântec. Însă mereu visam la concretizarea lui și ca imagine, un videoclip filmat cu bunica, chiar la bunica acasă.”

Cântecul este  înregistrat cu Orchestra „Rapsozii Botoșanilor”, dirijor: Ciprian Potoroacă
Muzica și textul aparțin maestrului Ioan Cobâlă. Producția video este realizată de Tradițional TvHd. În rol de actori sunt nimeni altcineva decât membrii reali ai frumoasei familii a Iustinei Irimia.

”Iată că în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, visul mi-a devenit realitate, cu ajutorul multor oameni pe care-i port în inimă și cărora le sunt recunoscătoare.” scrie interpreta pe pagina sa de facebook.

Totodată, frumoasa cântăreață vine cu un mesaj de urare pentru fanii săi: ”Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă găsească și pe dumneavoastră cu inima bună, alături de cei dragi!”

13071781_1135037619872104_9204755528295717433_o

Foto: facebook.com

2 gânduri despre „Iustina Irimia a lansat videoclip de familie chiar în ajunul Paștilor. Află cine sunt actorii din ”Pe-o uliță colbăită”.Foto.Video

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s