acasă · evenimente populare

Festivalul Național de Folclor ”Nicolae Glib” își deschide larg porțile!

Nicolae Glib este cunoscut de întreaga suflare iubitoare de folclor, datorită cântecelor sale cântate cu vocea-i caldă și datorită cușmei de cârlan fără de care nu își face apariția pe scenă.

Maestrul folclorului românesc al moldovenilor de pe ambele maluri ale Prutului, Nicolae Glib, împreună cu succesorul său, fiul Isidor Glib, deschid larg porțile Festivalului Național de Folclor ”Nicolae Glib”. Ajuns la a doua ediție, evenimentul se va desfășura pe 29 mai 2016 în comuna Pepeni, raionul Sîngerei, localitatea de baștină a interpreților Glib.

Începând cu orele 10:00 sunteți așteptați la Pepeni să vă delectați cu muzică și dansuri populare, să gustați bucate tradiționale și să socializați cu meșterii populari din zonă. Pe scena evenimentului popular vor urca ansambluri folclorice din țară, precum și interpreți cu renume din România și Republica Moldova, iar în recital vor evolua pentru toți vizitatorii Pepeniului, Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare ”Joc” (a cărui solist vocal este Isidor Glib).

Vă așteptăm la festival!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s