acasă · bârfe

Mihaela Tabură lansează ”Bate vânt de primăvară”.Iată povestea de dragoste desprinsă parcă din filme.FOTO.VIDEO

Interpreta de muzică populară Mihaela Tabură, a lansat de curând videoclipul la piesa ”Bate vânt de primăvară”.

Muzica și textul aparțin interpretei, aranjamentul orchestral este semnat de către Corneliu Botgros, iar acompaniamentul muzical este asigurat de către faimoasa Orchestră Națională Lăutarii în frunte cu Nicolae Botgros.

Cântecul este unul foarte drag Mihaelei Tabură, de aceea a realizat un frumos videoclip cu o poveste de dragoste. Echipa de producție video este formată din Viorel Marcu și Rodion Chincev, cei care au semnat scenariul, regia și imaginea produsului muzical.

Mihaela Tabură a acordat un interviu excusiv pentru fiipopular.com :

Fii Popular: Vedem în videoclip imagini frumoase cu peisaje pitorești. Unde au avut loc filmările?

Mihaela Tabură: Filmările au avut loc în satul meu de baștină, mai exact în localitatea Coșcodeni, raionul Sîngerei. Am filmat timp de 3 zile și am avut noroc de vreme frumoasă, iar satul meu într-adevăr este unul foarte pitoresc, și mie nu-mi rămâne decât să mă mândresc.

viomark-0187

Fii Popular: Cine sunt actorii poveștii expuse în videoclip?

Mihaela Tabură: Actorii din videoclip sunt însăși consătenii mei, membri ai Ansamblului Folcloric din Coșcodeni. Deasemenea îi puteți vedea pe mama și vecinul care joacă rolul de părinți, verișorul Mihai Gherman care joacă rolul pețitorului, iar în personajul principal este Alexandru Neagu.

viomark-0170

Fii Popular: Videoclipul ilustrează o frumoasă poveste de dragoste dintre o mândră fată și un băiat chipeș, care durează puțin pentru că întervine un alt flăcău ce vrea să pună mâna pe frumoasa eroină. Cum sfârșește povestea ta?

 

Mihaela Tabură: Scenariul este creat de către echipa de producție, băieți talentați și inspirați. Este un subiect parcă extras din film, și anume așa ne-am dorit să iasă. Povestea de iubire are un sfârșit emoționant, care este acesta, puteți vedea în videoclip 🙂

Fii Popular: Tu ai jucat rolul principal, personajul fetei. Cum a fost?

Mihaela Tabură: Pentru mine, filmările acestui videoclip au fost o experiență nouă în viața mea din punct de vedere al actoriei. Am jucat alături de Alexandru, iar cele mai mari emoții le-am avut la scenele de dragoste cu îmbrățișări și sărutări.

viomark-0096_1viomark-0295

Fii popular: Apropo de scenele de dragoste, cât de reale au fost sărutările?

Mihaela Tabură: Reale! Chiar dacă mi-a fost greu să execut acele sărutări pe bune, m-am descurcat bine până la urmă, dar am avut nevoie de câteva duble pentru că răbufneam în râs. Nu sunt obișnuită să mă sărut cu un alt băiat.

Fii Popular: Iubitul tău cum a reacționat? Nu e o problemă să joci astfel de scene de dragoste cu un actor?

Mihaela Tabură: Eu am rămas în relații de prietenie cu actorul principal, Alexandru, iar iubitul nu are pretenții, ci chiar mă susține și înțelege perfect specificul meseriei de artist.

viomark-0044Fii Popular: Intuiești succesul noii tale creații ”Bate vânt de primăvară”? Ce așteptări ai și cum crezi că va fi impactul asupra publicului?

Mihaela Tabură: Prin ”Bate vânt de primăvară” îmi doresc să transmit publicului iubitor de folclor, sentimentele mele de dragoste față de muzica populară, dar  și față de omul drag. Eu sunt tânără, dar îndrăznesc să abordez muzica populară și mi-ar plăcea să știu că acest frumos gen muzical este ascultat de către tineret. Or, folclorul este specificul neamului nostru, asta purtăm în sânge, vrem noi sau nu!

Foto: Vio Mark

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s