acasă · bârfe

Lansare| Constantin Bahrin își alintă publicul cu 5 cântece cu videoclipuri. Cu cine cântă în duet? Video.Foto

Constantin Bahrin poate primi titlul de cel mai harnic interpret de muzică populară. În această vară a lansat tocmai 5 cântece cu videoclip !

13817162_1092431780843291_791848442_n

Întrebat de revista noastră, artistul a declarat că „piesele sunt născute din interesul de a veni cu ceva inedit în fața publicului”

Iubitorii de folclor se pot delecta din plin cu muzică frumoasă marca Constantin Bahrin. Tematica pieselor  sunt diverse, pentru a ținti în inima oricărui ascultător, or fiecare dintre ascultatori are o afinitate pentru un subiect anume. Cu siguranță te poți regăsi și tu în cântecele noi ale interpretului.

„Pădure, pădure deasă „ pe text și muzică de Gil Bosutar:

„Vecinul de lângă mine” pe versuri de Mariana Honceru are melodie folclorică :

„Eu iubesc, tata iubește „ este un frumos duet cu tânărul interpret Grigore Gherman. Textul este prelucrat de cei doi interpreți, iar melodia este semnată de Ion Dascăl :

Constantin Bahrin a lansat și 2 duete cu Mitriță Crețu, interpret din județul Vaslui. Melodiile compuse de Ion Dascăl poartă mesaje profunde pe versuri de Mariana Honceru, iar cei doi artiști le cântă din suflet pentru toți românii.

„Doi voinici de-ai lui Ștefan”:

„Ce mai faci, frate Costică?”:

Toate înregistrările cântecelor au fost realizate la Chișinău, sub acompaniamentul Orchestrei Mugurel condusă de maestrul Ion Dascăl.

Constantin Bahrin vorbește  cu mult respect despre colegii săi de cântec: „colegii îmi sunt foarte dragi și consider că avem timbru vocal apropiat suficient pentru a lega și o colaborare artistică, lucru esential întru realizarea acestor proiecte. Mă bucur că am ocazia să colaborez cu acești doi artiști valoroși. Consider că am realizat ceva special împreună cu ei”

Pentru realizarea celor 5 videoclipuri, interpretul a chemat echipa de filmare Tradițional HD de la Cluj și a ales o locație de vis – Borca din jud. Neamț, loc unde există și un Ansamblu de dansatori autentici și frumoși.

Filmările nu s-au petrecut fără peripeții despre care Constantin Bahrin ne povestește zâmbind: ”Am nimerit o perioadă ploioasă și am filmat printre ropote de ploaie. A plouat torențial peste echipamentele de filmare, dar cu toate astea, noi fiind uzi până la piele, am continuat filmările pentru că eram dornici de a duce la final proiectul nostru.”

13838463_1092431884176614_185640579_o

Constantin Bahrin a ținut neapărat să se adreseze cititorilor fiipopular.com: ”Oricine apreciază munca și ideile mele constructive, sunt la inima mea, și cititorii sunt interesati de realizările frumoase ale artiștilor, de aceea au toată stima și aprecierea mea! Numai bine vă doresc!”

Foto: arhivă artist

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s