acasă · bârfe

Lansare. Cristina Ceauș într-un interviu exclusiv:”Însăși titlul cântecului ”Joacă, lume, horele” cred că spune totul despre hora ce adună neamul cu mesaj și dedicație pentru toți ascultatorii mei.”Foto.Video

Cristina Ceauș este o voce care tot mai mult se face auzită datorită repertoriului la care  muncește zi și noapte. Are în palmares câteva cântece și videoclipuri, iar recent a mai lansat un produs muzical. ”Joacă lume horele” este rodul unei colaborări frumoase, despre care am aflat în interviul acordat de interpretă.

Fii popular: Cristina, ai postat pe pagina ta de facebook o fotografie cu bine cunoscuta interpretă de muzică populară,Adriana Ochișanu. Cum a început colaborarea cu ea?
Cristina Ceauș: Din frageda mea copilărie am îndrăgit această minunată interpretă, încă nu cântam, eram prea mică, dar o admiram din toată inima, unde auzeam de Ochișanu, eram ochi și urechi. Îmi doream din tot sufletul să o cunosc! Acum că m-am apropiat mai mult de muzica populară, am îndrăznit să o sun odată ca să îi cer un sfat. Un om atât de deschis și luminos, sincer, mai rar întîlnști în zilele noastre, și uite de acolo a început frumoasa colaborare cu Adriana.

13728954_656346791181700_6991139002759490771_n

Fii popular: Relația ta cu Adriana este doar una profesională sau sunteți și prietene?
Cristina Ceauș: Eu sunt un om cu bun simț, știu etica bunelor maniere, de aceea, prefer să păstrez oamenii buni lângă mine, și relația mea cu Adriana este o legătură de prietenie ca între profesor și elev.

Însăși titlul cântecului ”Joacă, lume, horele” cred că spune totul despre hora ce adună neamul cu mesaj și dedicație pentru toți ascultatorii mei.

Fii popular: Cu cine ai mai colaborat la acest cântec? Cine sunt oamenii din spatele acestei realizări?
Cristina Ceauș: Melodia aparține Adrianei Ochișanu, textul este scris de Mihai Pascar și Marina Morozniuc Adam, orchetrația aparține lui Edgar Stefăneț și acompaniază frumoasa Orchestră Fluieraș condusă de Frații Ștefăneț.

a

Fii popular: Publicul tău s-a obișnuit deja să vii în fața lui cu videoclipuri frumoase și bine regizate. Tinzi cumva să faci producție video pentru fiecare cântec pe care-l lansezi?
Cristina Ceauș: Desigur îmi doresc câte un videoclip pentru fiecare melodie, doar așa se transmite mesajul și emoțiile mai bine spre inima ascultatorului. Am filmat și ”Joacă lume horele”, ce-i drept, un videoclip mai simplu, nu ca celelalte, cu investiții mari. Filmările au avut loc în orașul nostru frumos, în Chișinău, alături de echipa Vio Mark, în regia lui Viorel Marcu.

13001151_615477748601938_5842697664559344240_n

Fii popular: Tu ești tânără în lumea muzicii populare, abia îți construiești un nume. Cât de ușor sau greu este să lucrezi cu toți acești oameni talentați, valoroși și mari personalități din domeniu?
Cristina Ceauș: Atunci când primești plăcere de la ceea ce faci și mai ales, când ai în față oameni cu atâta bagaj de cunostințe, experiență, nu are de ce sa fie greu. Greutăți se întîlnesc în procesul de lucru, că doar nu iese totul din prima. Lucrurile frumoase necesită perseverență și multă muncă. De aceea, sunt recunoscătoare oamenilor cu care colaborez și le mulțumesc pe această cale.

Fii popular: Transmite un mesaj pentru cititorii fiipopular!
Cristina Ceauș: Mulțumesc tuturor admiratorilor care citesc acest interviu, cei care citesc revista fiipopular.com și sper să vă placă cântecul meu. Vă invit și pe pagina mea de artist să ne adunăm cât mai mulți, să fiți primii care află noutățile din cariera mea muzicală. Vă pup și vă doresc sănătate multă tuturor!

Foto: arhivă artist

Un gând despre „Lansare. Cristina Ceauș într-un interviu exclusiv:”Însăși titlul cântecului ”Joacă, lume, horele” cred că spune totul despre hora ce adună neamul cu mesaj și dedicație pentru toți ascultatorii mei.”Foto.Video

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s