acasă · bârfe

Lansare. Oana Carmen Bozga despre noul cântec și videoclip:”Am încercat să transmit prin acest cântec ceea ce simte o femeie când află că va fi mamă și mai apoi, trăirile ce le are după ce dă naștere pruncului său.”FOTO.VIDEO

A devenit mămică chiar în a treia zi de Paști, și de atunci fericirea ei este Rafael – rodul iubirii dintre Oana Carmen Bozga și Gheorghe Pîntea. Interpreta gustă din plin de viața de mamă, are un soț grijuliu și o familie fericită. De curând a lansat cântecul nou cu videoclip ”Când dai viață din viață”. Să fie oare inspirată de pruncul ei? Aflăm în interviul acordat pentru revista fiipopular.com

Fii popular: Dragă Oana, chiar de la primele acorduri te trec fiorii. Felicitări pentru acest minunat cântec și videoclip. De unde ai această comoară muzicală?
Oana Bozga: Acest frumos cântec este din folclor, iar orchestrația este semnată de maestrul Ovidiu Barteș, căruia vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru dăruirea sa în ceeea ce face și mai ales în ceea ce privește colaborarea noastră.

1

Fii popular: Care este mesajul cântecului ce va ajunge la publicul iubitor de folclor?
Oana Bozga: Din titlul „Cand dai viață din viață” reiese în mare tema acestei melodii. Este dedicată tuturor mamelor și pruncilor din această lume. Am încercat să transmit prin acest cântec ceea ce simte o femeie când află că va fi mamă și mai apoi, trăirile ce le are după ce dă naștere pruncului său.

2

Fii popular: Cum este să fii mamă?
Oana Bozga: Mi se adresează foarte des această întrebare, însă până nu trăiști acest sentiment de a fi mamă, nu ai cum să înțelegi și nici să explici în cuvinte ceea ce simți. Primești o putere nemărginită de Sus, zic eu, care te face să fii mereu cea mai fericită și cu un zâmbet nepieritor pe chip.

Fii popular: Cum reușești să îmbini muzica cu familia?
Oana Bozga: Familia mea este o adevărată melodie, as putea spune. Noi trăim în pace, iubire și respect, iar astfel, armonia din casa noastră este fără sfârșit. De aici vine și puterea mea de a face față atât carierei, cât și vieții de familie. Mai întâi am devenit soție, ceea ce implica multe responsabilități, iar cu timpul m-am obișnuit cu acest rol minunat. Acum s-a adăugat și rolul de mamă și deja încep să mă obișnuiesc, ba mai mult, chiar îmi place.

5

Fii popular: Cât de mult te inspiră bebelușul? Cu siguranță îți dă puteri și energie.
Oana Bozga: Mult! Băiețelul meu este acum muza mea, sau mai bine zis izvorul fericirii mele, sursa mea de bine și de bucurie. Ca orice copil, luminează casa și viața noastră!

7

Fii popular: Câtecul ”Când dai viață din viață” are și un videoclip foarte frumos. Povestește-ne despre el.
Oana Bozga: Videoclipul este unul care reflectă efectiv povestea cântecului. L-am filmat în localitatea de baștină a soțului meu, mai exact satul Cornești, comuna Gârbău din județul Cluj. Producția video este realizată de echipa Studionik și le mulțumesc mult pentru productivitatea cu care lucrăm împreună.

9

Fii popular: Te consideri o proaspătă mamă celebră?
Oana Bozga: Hmm…nu aș putea spune că mă simt mamă celebră. Acest statut este lucrul pe care îl avem în comun toate femeile. Toate mamele și implicit toți copilașii sunt la fel de speciali, după părerea mea.

Fii popular: Ce mesaj le transmiți cititoarelor fiipopular.com care sunt mămici și viitoare mămici?
Oana Bozga: Sper din tot sufletul să ajungă noua mea melodie în toate inimile de mamă. Dragelor, bucurați-vă de fiecare clipă petrecută alături de copiii voștri, fie ei în pântece sau născuți deja, fiindcă nimeni și nimic nu îți va mai putea face din nou pruncul mic! O dată în viață este în pântecele tâu, o dată în viață este bebeluș și acum este perioada optimă pentru a ne crește copiii în dragoste și credință în Dumnezeu!

Foto: captură video

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s