acasă · lifestyle · stil popular

Barba lui Ionuț Fulea: ”Barba a devenit identitatea mea nu pentru că e la modă…”

Un trend mai nou la bărbați este barba, pe lângă freza cu creastă.  Acum tot mai mulți bărbați își lasă barbă lungă pe care și-o îngrijesc frumos și astfel,sunt la modă! Pe primul CD, cunoscutul interpret Ionuț Fulea apare fără barbă, iar acum o poartă tot timpul. L-am întrebat care este povestea lui și iată ce a declarat artistul pentru fiipopular.com

13241243_1109216525820005_8776799842857229190_nBarba a devenit identitatea mea nu pentru că e la modă…
Barba a devenit identitatea mea și nu pentru că e la modă, ci pentru că o port deja de mulți ani. Pentru mine este un element care, cred eu, că-mi ascunde partea rotundă a feței, corectează și lungește fața și îmi dă un aspect de om mai slab, chiar dacă mă îmbătrânește puțin. Cu siguranță că dacă voi ajunge la kg  mai puține decât am acuma, probabil că voi rade barba pentru că atunci aș întineri. E ciudat când postez fotografii fără barbă.

Tinerii își doresc să poarte barbă ca să pară mai maturi…
Tinerii de astăzi care poartă barbă riscă să nu fie ok pentru că multora nu le stă cu barbă. Dar aici mai intervine un factor, cel al vârstei. Băieții cât sunt tineri își doresc să aibă prietene mai în vârstă decât ei, iar bărbații care sunt mai în vârstă, își doresc iubite mult mai tinere. Deci tinerii își doresc să poarte barbă ca să pară mai maturi, fumează ca să pară maturi, vor tot timpul ceea ce nu sunt de fapt.

Eu nu mă raportez la ce este la modă…
Poate este un defect, dar eu nu mă raportez la modă. Eu mă raportez doar la mine și la ceea ce-mi cade mie bine. Moda de fapt este o mare porcărie, care nu face altceva decât să uniformizeze. Eu nu vreau să fiu la fel ca ceilalți, eu vreau să mă identific. Dacă e la modă să faci selfie cu buzele țuguiate, eu nu fac așa fel de poze pentru că nu mi se par normale, dacă cineva postează o fotografie cu cafea într-un restaurant, atunci eu nu trebuie să postez astfel de poză în alt restaurant, nu mi se pare ok. Moda te pune practic în aceeași oală cu toată lumea. Tu ca să te personalizezi și ca să te identifici trebuie să fii altfel, trebuie să fii tu, nu ca ceilalți. Moda influiențează și schimbă chiar și gândirea.
12705278_222002014812376_5335850547887139812_n

”Așadar, hai să fim noi înșine fără să copiem pe cineva, fără să fim influiențați!”
Ionuț Fulea

Un gând despre „Barba lui Ionuț Fulea: ”Barba a devenit identitatea mea nu pentru că e la modă…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s