acasă · evenimente populare

Festivalul Național de Folclor ”Ion Albeșteanu” din Ialomița, anunță a doua fază a preselecției.

Centrul Judeţean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa anunţă organizarea celei de-a doua faze a preselecţiei pentru participarea la Festivalul Naţional de Folclor „Ion Albeşteanu“. Preselecţia se va desfăşura  joi, 11 august 2016, între orele 10.00-16.00, la Centrul Cultural „Ion Manu“, Strada 23 August, Nr. 8, Otopeni (Ilfov). Festivalul se va desfășura în perioada 22-23 septembrie 2016.

În urma primei preselecții care a avut loc pe data de 23 iunie 2016, s-au calificat pentru faza finală 6 concurenți. Urmează să fie admiși încă o serie de tineri dornici să se afirme în domeniul folclorului muzical românesc. Cei interesați pot afla detalii pe www.albesteanu.ro

Amintim că scopul acestui festival este de a contribui la descoperirea şi promovarea celor mai valoroşi interpreţi de muzică populară, la stimularea interesului publicului pentru receptarea creaţiilor folclorice autentice, la valorificarea comorilor cântecului şi portului popular românesc şi introducerea sa în circuitul valorilor spirituale. Anul acesta Festivalul Național de Folclor ”Ion Albeșteanu” a ajuns la ediția a XI-a.

10716128_872011099489562_1132934400_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s