acasă · bârfe

Lansare. Alexandru Brădățan despre „Haida, hai cu veselie”:”Dacă tot a trecut postul și începe perioada nunților și concertelor, atunci să cântăm de veselie!”VIDEO.FOTO

Haida, hai cu veselie!”este noul proiect muzical marca Alexandru Brădățan lansat astăzi. Interpretul povestește pentru fiipopular, cum reușește să fie mereu în contact cu publicul.

Alexandru Brădățan a postat mai multe mesaje pe pagina oficială de facebook prin care a anunțat fanii despre o surpriză nouă pe care o pregătește : „Pentru că am văzut cu cât drag ați primit melodia „Mi-o fost viața pân-amu!”, să știți că am pregătit o altă melodie nouă pentru dumneavoastră. O melodie ritmată, cu versuri care stârnesc râsul, o melodie plină de veselie cum și titlul piesei spune asta! Așadar, cât de repede lansăm melodia #HaidaHaiCuVeselie cu un videoclip pe măsură!”

Apoi a urmat mesajul: „Astăzi lansăm  melodia și videoclipul #HaidaHaiCuVeselie! Dacă tot a trecut postul și urmează perioada nunților, spectacolelor cântăm de veselie! Cu drag pentru dumneavoastră o nouă melodie! Vă pup și vă iubesc !”

Linia melodică este compusă de însăși  Alexandru Brădățan. Textul a fost ticluit prin colaborarea dintre Alexandru Brădățan și Maria Anuța. Acompaniază orchestra Mugurel condusă de Ion Dascăl. Videoclipul este realizat de Adrian Ungureanu. Filmările au avut loc în Bucovina, mai exact în satul Molid, jud. Suceava, alături de dansatorii ansamblului Cetina din Vama – Suceava. În videoclip apare și cumnata artistului – Daniela, precum și nepoțelul David.

FB_IMG_1471699514569

Fii popular: Ești un interpret harnic. După ce ai lansat „Mi-a fost viața  pân-amu”, în scurt timp, iată vii cu un cântec nou și videoclip, schimbând tematica bineînțeles. Ce îți place mai mult să cânți, cântece de suflet sau cântece de   veselie?

Alexandru Brădățan: În general îmi place să cânt 🙂 Cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care am putut să-l primesc, pe lângă altele, este „glasul”. Cântecul îmi alină inima de multe ori și în funcție de stare, cânt fie melodii mai lente, fie mai ritmate. „Cui pe cui se scoate!” vorba aia! Mă regăsesc atât în piesele de suflet, cât și în cele vesele, ritmate pentru că așa și în viață este, câteodată urci, alteori cobori, important este să mergi mai departe!

received_1256312574434660

Fii popular: Menționai în una din postările tale faptul că noua piesă este perfectă în sezonul de concerte și alte evenimente. Ca artist unde te simți mai confortabil, pe scenă sau la evenimente private?

Alexandru Brădățan: Mă simt confortabil alături de oamenii cărora le cânt și satisfacția mare este când vezi că ești iubit și apreciat. De multe ori la spectacole cobor de pe scenă în mijlocul oamenilor pentru că vreau să îi simt mai aproape și ei se bucură. Nu vreau să existe barieră între public, scenă și artist. Vreau să fie o relație apropiată și cântecul să ajungă acolo unde trebuie, mai exact la inima celui ce îl ascultă. Cânt, joc alături de public și asta îmi face bine, atât la spectacole cât și la evenimente private precum nunți, botezuri.

received_1256330184432899

Fii popular: Cum reușești să fii prezent și să ai o prestație frumoasă la atât de multe evenimente?

Alexandru Brădățan: Îmi dau seama de la an la an că trebuie să muncesc mai mult pentru că și solicitările sunt pe măsură, câteodată chiar peste măsură, dar încerc să fac față pentru că îmi place să răspund tuturor invitațiilor și să ajung acolo unde simt că prezența mea este dorită. Le mulțumesc tuturor. Sunt perioade în an când sunt foarte multe nunți, am avut și 7 pe noapte. Mărturisesc că nu e deloc ușor, mai ales că sunt în locații diferite: Iași, Botoșani , Suceava, Neamț, dar le programez în așa fel, încât să ajung cu bine peste tot, câteodată îmi iau și șofer, dar la majoritatea evenimentelor îmi conduc singur mașina pentru că mă relaxez conducând.

received_1256318691100715

Fii popular: Munca de artist înseamnă nopți nedormite și alimentație incorectă. Ce faci tu pentru ca să reziști și să te menții în formă bună?

Alexandru Brădățan: Nopțile nedormite își spun câteodată cuvântul, iar când oboseala este prea mare, îmi iau măsuri. Atât în ceea ce privește alimentația, vitaminizarea, dar și odihna sunt remedii. Îmi place stilul ăsta de viață, îmi place să fiu solicitat. Nu e cazul să mă plâng la cei 27 de ani ai mei. Sunt încă tânăr și dacă Dumnezeu mi-a dat acest dar, trebuie să îl înmulțesc și să-l valorific.

received_1256319164434001

Fii popular: Ce le transmiți oamenilor care te așteaptă la evenimentele lor sau la concertele din localitatea unde stau?

Alexandru Brădățan: Le mulțumesc tuturor celor ce îmi ascultă muzica și promit să aduc noi cântece frumoase cât de curând! Abia aștept să vină și sărbătorile de iarnă pentru că am pregătit deja niște colinde superbe pe care vreau sa le lansez…. Mai multe detalii la momentul oportun!

Foto: arhivă artist

received_1256316761100908

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s