acasă · bârfe

Lansare. Lenuța Gheorghiță a lansat primul videoclip din carieră, în dar de ziua sa de naștere:”Cum este să fii părinte”.FOTO.VIDEO

Lenuța Gheorghiță este cunoscută interpretă de muzică populară în Republica Moldova, datorită repertoriului său vast, colaborărilor cu diverse orchestre din Chișinău și aspectului ei deosebit. De ziua sa de naștere, interpreta și-a făcut cadou primul videoclip la piesa ”Cum este să fii părinte”, în care apare soțul și copiii.

Are un repertoriu bogat de cântece populare, cochetează și cu muzica de estradă, însă cu toate acestea, abia acum a filmat primul său videoclip oficial. Protagoniștii sunt soțul Boris Cojocaru și cei doi copii MagdaLena și David. Lenuța Gheorghiță mărturisește că este mândră de această realizare muzicală și o dedică tuturor admiratorilor, fanilor și prietenilor ei.

6

„Cum este să fii părinte” este un cântec scris de colega de scenă și prietenă, interpreta Doina Arsene. Acompaniamentul este semnat de Orchestra Lăutarii condusă de maestrul Nicolae Botgros.

145

Foto: captură video fiipopular

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s