acasă · bârfe

Lansare. Camelia și Traian Stoiță cântă despre viața lor de artiști în duetul bibliografic ”Dar din cântecele mele”. FOTO.VIDEO

Camelia și Traian Stoiță au lansat un duet de familie, iar filmările videoclipului au avut loc la ei acasă. ”Dar din cântecele mele” descrie frumoasa relație dintre mamă și fiu, precum și povestea vieții lor de artiști, notează fiipopular.

Fii popular: Traian, tu ești artist de mic copil. Mama te-a purtat după ea peste tot prin lume, cu cântecul în buzunar. Te consideri norocos?
Traian Stoiță: Sunt mai mult decât norocos! Binecuvântarea și lumina zileleor mele au venit prin glasul mamei care mi-a arătat în cel mai deosebit mod, frumusețea acestei lumi. M-a crescut în cântec și cu frica de Dumnezeu, dragostea pentru oameni fiind darul cel mai de preț pe care l-am căpătat. Acum suntem trei artiști în familia noastră. Surioara mea, Ioana, cântă foarte frumos, iar atunci când sunt pe scenă alături de ele, femeile mele, mama și sora, sunt cel mai fericit bărbat!

1

Fii popular: Cine sunt autorii cântecului care descrie atât de frumos povestea vieții voastre de artiști?
Traian Stoiță: Melodia și orchestrația muzicală este semnată de Kalman Urszui. Textul este scris de mine. Într-o noapte am visat că sunt din nou mic, pe scenă cu mama. Atunci m-am trezit și mi-am scris povestea pe care am ținut neapărat să o cântăm. Și iată ce a ieșit! Sper să placă publicului iubitor de muzică populară.

3

Fii popular: Se spune că un artist adevărat crează inspirându-se din trăirile sale, ci nu pentru a satisface gusturile altcuiva. Cât de mult se regăsește omul Stoiță Traian în cântecele sale?
Traian Stoiță: Eu mă consider un artist interpret și nu doar interpret, pentru că tot ceea ce cânt, face parte din viața mea, din sufletul și cugetările mele. Cântecele mele oglindesc personalitatea mea. Eu sunt prin muzica pe care o cânt. Nu întâmplător tot eu sunt autorul versurilor noului cântec.

2

Fii popular: Duetul are și un frumos videoclip. Cine este producătorul video și unde au avut loc filmările?
Traian Stoiță: Am filmat în satul meu natal, la Gura Râului, un colț de rai așezat la poalele muntelui Cindrel. Filmările s-au făcut în curtea străbunicilor mei și poartă o puternică încărcătură emoțională. Producția video este realizată de BMGO Media.

Foto: arhivă artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s