acasă · bârfe

Lansare. Stela Botez aduce omagiu băuturii:”Bun îi vinul cel bălan”.VIDEO.FOTO

Stela Botez a lansat de Ziua Națională a Vinului un nou cântec și videoclip. La ”Bun îi vinul cel bălan” s-a lucrat în timp de 1 an. Filmările au avut loc în trei locații ale Republicii Moldova, notează fiipopular.

”Cântecul și videoclipul ”Bun îi vinul cel bălan” este despre vin, despre vinul nostru moldovenesc de casă, produs din strugurii autohtoni crescuți în dragostea de țărani și copți în razele de soare. Și despre vinul produs în fabrici și apoi îmbuteliat frumos este acest cântec. Or, vinul nostru este bun oricum, doar să fie servit cu plăcere și cu un om bun alăturea.” scrie interpreta pe http://www.stelabotez.com

2

Textul cântecului exprimă cât de gustoși sunt strugurașii de la noi, cât de fin este vinul alb sau cel roșu. Muzica și versurile aparțin Stelei Botez, aranjamentul orchestral este semnat de Corneliu Botgros cu acompaniamentul Orchestrei Lăutarii.

dsc_1817

Videoclipul arată imagini de la culesul strugurilor, apoi trasul la teasc și în sfârșit, (cel mai frumos moment) atmosfera plăcută de la un picnic între fete, cu multă bună dispoziție, cu vin, plăcinte și fructele toamnei. Producătorul video este Dinu Bubulici. Filmările au avut loc în 3 locații: orașul Cahul, colinele din Hîncești și coasta unui deal de la Orheiul Vechi.

dsc_1876

”Protagonistele din videoclip sunt prietenele mele de suflet, cele mai frumoase fete, cele mai populare, pentru că au adoptat un stil de vestimentație popular. Pot fi admirate în Ii din garderoba mea ”actrițele”: Iraida Pepelea, Rodica Dimitriu, Lilia Plăcintă, Cristina Lahman, Svetlana Botnariuc, Iana Bagrin, Natalia și Sanda Ursachi.”

Foto: arhivă artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s