acasă · bârfe

Viorica Lupu și Sergiu Pavlov au jucat nunta peste 2 ani de la cununie.FOTO

Cântăreața Viorica Lupu și violonistul Sergiu Pavlov au jucat nunta, ieri, 11 octombire, după 2 ani de la cununia religioasă. Petrecerea boierească a avut loc într-un restaurant select din Chișinău, cu multă lume bună din domeniul muzicii.

viorica

În octombire a lui 2014, Viorica Lupu și iubitul ei, Sergiu Pavlov, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-o cununie religioasă care i-a schimbat viața interpretei, după cum scrie apropomagazin.md: ”Mireasa a fost extrem de emoţionată și în clipa în care a păşit în sfântul lăcaş. Când a auzit cât de frumos cântă corul, i-au dat lacrimile.”

14291927_1114224775314085_1418519187448598614_nEra 1 septembrie când Sergiu Pavlov, pe atunci cel mai tânăr membru al orchestrei „Lăutarii”, a cerut-o în căsătorie pe interpreta de muzică populară Viorica Lupu. Tânărul a decis să facă pasul cel mare luni, ziua lor norocoasă, căci întâmplător sau nu, anume la început de săptămână li s-au întâmplat cele mai frumoase evenimente de când formează un cuplu. „După ce am cântat la cinci nunţi într-o singură noapte, obosiţi şi somnoroşi, am mers să luăm masa în oraş. Atunci Sergiu mi-a oferit inelul. Am fost atât de emoţionată încât am plâns… A fost o cerere în căsătorie simplă, aşa cum mă şi aşteptam, de altfel. Soţul meu nu este genul de bărbat căruia-i plac surprizele pompoase, de ochii lumii. După o săptămână, însoţit de un staroste, Sergiu a venit şi m-a cerut de la părinţi. Şi atunci am plâns! Nu sunt o fire plângăcioasă, însă aceste momente importante din viaţa mea m-au emoţionat”, a declarat interpreta de muzică populară pentru aceeași sursă.

 

Viorica susține că Sergiu este bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească. Cei doi se înțeleg din priviri și sunt fericiți că au găsit „rețeta” care-i ajută să păstreze mereu flacăra aprinsă.

Întâmplător sau nu, au decis să joace nunta mai târziu, peste 2 ani de la căsătorie, pe 11 octombrie 2016. Lume mondenă și muzicieni virtuoși sunt prezenți la cel mai frumos eveniment din viața Vioricăi și a lui Sergiu Pavlov. Le urăm Casă de Piatră și multă fericire în cuplu!

Autor: Stela Botez
Foto: facebook.com
Sursa: http://www.apropomagazin.md

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s