acasă · bârfe · lifestyle · stil popular

În urma scandalului dintre Klaus Iohannis și Patriarhia Română despre ”fanatismul religios”, artiștii din UAIFMR au pornit o campanie de promovare a familiei formată din bărbat și femeie.FOTO

După ce președintele Klaus Iohannis a făcut o serie de declarații despre demersul modificării Constituției în sensul interzicerii căsătoriilor între persoanele de același sex, îndemnând la toleranță față de minorități, Patrarhia Română a reacționat într-un comunicat de presă, notează http://www.napocanews.ro

familia

Este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative, eu nu cred în ele şi nu le sprijin, eu sunt adeptul toleranţei, încrederii şi deschiderii către celălalt”, a spus președintele Iohannis.

Un demers civic, perfect legal și validat de Curtea Constituțională a României, nu poate fi considerat în niciun caz o „cale a fanatismului religios”, sau o dovadă de intoleranță. Cel mai amplu demers civic din România, la care a participat un număr fără precedent de cetățeni, este un exercițiu democratic firesc şi necesar. Solicitarea are ca scop principal protejarea familiei, a părinților şi a copiilor, şi nu comandarea altor persoane. Ne exprimăm speranța că demersul moral și civic al Coaliției pentru Familie va fi înțeles corect de către toate autoritățile statului român și că i se va da curs conform Constituției”, se arată în comunicatul emis de Patriarhia Română.

Membrii Uniunii Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România au reacționat imediat întru apărarea religiei și familiei tradiționale printr-o campanie de susținele a Familiei. Artiștii au postat pe paginile de facebook fotografii cu familiile lor, însoțite de mesajele:
Ionuț Fulea: ”Pentru familie ! Familia este echilibrul societății !”
Bogdan Toma: ”Noi iubim si sustinem familia așa cum a lăsat-o Dumnezeu! Voi? #SustinFamilia#mesaj_de_interes_national ”
Traian Stoiță: ”Familia e leagănul civilizației care se află într-o continuă evoluție! #UAIFMR#normalitate#familie#AvemUnDumnezeu ”
Oana Carmen Bozga: ”
Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie așa cum a lasat-o El!!! Mulțumesc, Doamne!!! Familia UAIFMR sustine FAMILIA întemeiată între un BĂRBAT și o FEMEIE!!!”
Vlăduța Lupău: ”Susține Familia!”
Stela Botez: ”Eu recunosc Familia formată din Bărbat și Femeie!  Nu tolerez boala minorităților sexuale! Sunt membră Uniunea Artistilor Interpreti de Folclor Muzical din Romania și particip în campania #sustinfamilia!”
Ina Todoran: ”Pentru că suntem produsul familiilor noastre care ne cresc cu sfințenie și ne dau lumii, susținem familia!”
Virginia Irimuș: ”Ce poate fi mai frumos decât atunci când te întorci acasă și te așteaptă familia! Împreună susținem familia!!!”
Marius Ciprian Pop:

 

Vezi aici cât de frumoase sunt și alte cupluri formate din bărbat și femeie!

Autor: Stela Botez
Foto: arhive artiști

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s