acasă · Brandul popular

Elibraria.eu – librăria online unde cartea românească e la ea acasă.

Elibraria.eu este unicul magazin online de cărți pe rafturile căruia pot fi găsite doar operele autorilor români și basarabeni. Cristina Doba este bibliotecara care are grijă să împacheteze frumos, apoi să livreze în timp scurt fiecare carte comandată de clientul cititor.

elibraria-logou

Elibraria are grijă să livreze  frumos istoriile și poveștile tale preferate,  direct acasă, la birou sau oriunde  s-ar afla cititorul, chiar și în mijlocul unui eveniment dacă îi vine dorul de lectură.  Elibraria este legătura dintre cititor și personajele  preferate  din copilărie sau adolescență, dar  și cele  necunoscute până  acum. Readuce îndrăgiții scriitori români și basarabeni în cărțile  calde scoase din  tipar. Iar pentru că este de părerea că  felul în care dăruiești contează la fel de  mult  ca și cadoul în sine, Elibraria  împachetează  cu drag cărțile într-un mod  frumos, original și special.

14807889_1242472675817805_1474170537_o

Fii popular: Cristina, tu lucrezi doar cu autorii români de pe ambele maluri ale Prutului. Care este relația ta cu ei?
Elibraria.eu: Eu în primul rând sunt cititor și chiar îi citesc înainte de a colabora cu ei. Ca în cazul unui cititor simplu, sunt autori care-mi plac, care mi-s dragi și cărora le citesc cărțile și mă atașezi față de el atât de mult, încât mi se pare că vorbesc cu el personal atunci când îi citesc cartea. Există cărți care pur și simplu parcă se lipesc de sufletul.

14807863_1242472662484473_26542753_o

Fii popular: În activitatea librăriei, un loc aparte îl ocupă lansările de carte.De ce sunt necesare aceste evenimente?
Elibraria.eu: Înainte de a cumpăra și de a citi o carte cred că e bine să cunoști acel material, de aceea sunt organizate lansările de cărți. Lansările pe care le organizez în parteneriat cu Clubul Cititoarelor Moderne, nu durează mult ca timp și nu obosesc, ci din contra, sunt interesante, cu muzică sau înscenare teatralizată, cu discuții la cafea sau la un pahar de vin. Împreună cu Victoria, ne străduim să adunăm cât mai multă lume la lansările de carte pe care le organizăm pentru că cititorul are ocazia unică de a se întâlni și de a vorbi cu însuși scriitorul cărții lansate. Asta este foarte important, dar din păcate la noi oamenii încă se tem de lansările de carte și abia dezvoltăm acest tip de evenimente. Or la noi oamenii percep lansările ca un loc unde sunt obligați  să cumpere cărți. Nu, din contra, dacă nu place cartea nu o cumperi, însă faci cunoștință cu autorul.

elibraria

Fii popular: Vorbește-ne despre împachetările frumoase pe care le faci.
Elibraria.eu: Fiecare împachetare este personalizată. Eu discut cu clientul înainte de a-i livra cartea pentru ca împachetarea să corespundă cerințelor și gustului clientului. Deseori chiar la destinație fac împachetări și mașina mea este plină cu hârtii, pamblici, flori și alte piese decorative cu care împachetez cărțile cumpărate.

Cristina Doba este contabil de meserie și combină cu succes serviciul la care merge în fiecare zi, cu activitatea de vânzare- împachetare-livrare a cărților. Are un soț care o ajută foarte mult și o fetiță de 4 anișori care îi duce dorul și uneori adoarme înainte de a se întoarce mama acasă.

Doritorii de a cumpăra o carte frumos împachetată pentru un cadou sau pentru plăcerea personală, o pot contacta de Cristina Doba pe pagina de facebook sau pe sait.

Autor: Stela Botez
Foto: arhivă Elibraria.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s