acasă · bârfe

Lansare. Cum arată bătrânul Paul Ananie în noua producție video ”Stă omu și să gânde”.VIDEO.FOTO

Paul Ananie vine în fața publicului cu un cântec nou. ”Stă omu’ și să gânde’” este despre viața atât de efemeră, un cântec în care ne putem regăsi cu toții.

”Atunci când l-am făcut, am pus în el toate trăirile mele și sper ca și voi, cei care veți asculta acest cântec, să simțiti și să vibrați odată cu mine” spune Paul Ananie pentru fiipopular.com

Filmările au fost realizate pe Valea Doftanei, la Barajul Paltinu împreună cu echipă întreagă de profesioniști: Adrian Ungureanu – Video, Cristina Tomescu – Make-up, Lia și Dănuț Socolescu – Actori.

1

În videoclip îl vedem pe Paul cel tânăr care cântă mergând prin codrul amintirilor, întâlnindu-se cu el însuși, doar că acum este un om matur, trecut prin greutățile vieții. Apoi, cu mâna-i bătătorită de munci și vremi grele, bătrânul îi arată tânărului să-și continue calea deoarece viața e abia la început pentru el, urmează ani și ani în care va face ”bune și rele”.

2

”Am încercat să sugerez drumul, calea parcursă de om de-a lungul vieții sale și ideea de continuitate, acest cerc al vieții: ne naștem, trăim frumos și în cele din urmă ne retragem ca să lăsăm loc celor care așteaptă să vină în această lume. , așa cum spun și versurile. Imaginea de final, în care îl am alături pe finul meu Daniel, alături de mama lui și cumătra mea – Lia a fost deliciul întregilor filmări! Dănuț a fost un foarte bun actor, a zâmbit mereu la camere… profesionist, ce să mai! 🙂 ” a declarat interpretul.

3

Dacă v-a plăcut acest videoclip, Paul Ananie vă invită să-i dați un SHARE, un LIKE și să vă abonați (Subscribe) la canalul oficial de YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/PaulAnanie
Deasemenea, îl găsiți și pe: Facebook: https://www.facebook.com/fanpage.paul.ananie
Instagram: https://www.instagram.com/paul_ananie
Twitter: https://twitter.com/Paul_8
Blog: https://inlumealuipaul.wordpress.com

Autor: Stela Botez
Foto: captură ecran fiipopular.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s