acasă · lifestyle · stil popular

În postul Crăciunului, Iulia Bucur se relaxează la bunica la țară:,,este un loc foarte frumos și plin de încărcătură emoțională,,

Iulia Bucur știe foarte bine că munca trebuie combinată cu odihna pentru un echilibru al organismului și pentru o viață mai frumoasă și mai interesantă. În fiecare an merge la mare în țară sau alte destinații toride, preferă și muntele, dar când vine postul Crăciunului, alege casa bunicii ca loc pentru relaxare.

Prefer să mă odihnesc la bunica la țară … chiar dacă mai rar ajung pe acolo pentru că sunt ocupată cu cântatul. Când vine postul prefer să merg acolo. Nu mai avem pe nimeni, a mai rămas doar casa, dar este un loc foarte frumos și plin de încărcătură emoțională. Îmi amintește de copilărie, îmi răscolește sufletul și respir aerul de cândva. Asta mă face să mă pregătesc pentru perioada colindelor.

iulia-si-bunica

Deconectarea este o altă metodă de relaxare pentru Iulia Bucur.

Tot aici la țară la bunica mă deconectez… doar atunci când merg într-un loc în care nu am semnal, doar atunci reușesc să mă deconectez de toate sau dacă merg într-un concediu în afara țării încerc pe cât posibil să nu intru pe net, să mă detașez de tot ceea ce înseamnă griji cotidiene și mai ales mediu virtual.

iulia-bucur

Autor: Stela Botez
Foto: arhivă artist

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s