acasă · lifestyle · stil popular

Elibraria.eu și fiipopular.com te premiază cu Carte + CD,,Irina Loghin – Viața mea este un cântec,,

Decembrie este luna cadourilor de Crăciun și Revelion pentru oamenii dragi sufletelor noastre. Voi, cititorii fiipopular, ne sunteți foarte dragi și meritați un cadou popular care să vă amintească plăcut de noi. Elibraria.eu a împachetat în stil popular, special pentru cititorii populari, Cartea + CD ,,Irina Loghin – Viața mea este un cântec,, iar pentru a intra în posesia cadoului, trebuie să participați la concursul de pe facebook. 

14807863_1242472662484473_26542753_o

,,Irina Loghin – Viața mea este un cântec,, este o carte bibliografică despre viața și activitatea mult îndrăgitei interprete. Admiratorii cântecelor populare din repertoriul Irinei Loghin, au ocazia să-i cunoască viața în cele mai mici detalii, de la primii ani de viață trăiți în casa părintească, până la călătoriile prin lumea dezlănțuită a cântecului, călătorii pe care le face și în prezent.

img_20161204_110849Cititorul o va cunoaște pe Irina Loghin din amintirile sale din copilărie, din relația sa cu mama și tata prin care descrie atmosfera de familie, povestește întâmplări haioase trăite alături de mama, descrie frumos neastâmpărul inocenței sale și valurile tinereții: …eram mai băiețoasă de fel. Îmi vine în minte o întâmplare hazlie, cum am scăpat odată oile într-o grădină la nenea Toma, un moș al dracului.

Despre bărbatul vieții sale, Ion Cernea, despre copiii Ciprian și Irinuca care au fost mult așteptați, despre peripețiile din viața personală de familie a interpretei: Cum a reacționst soțul când a devenit tată? Să spun adevărul? Ca mai toți bărbații s-a făcut mangă! De-abia a așteptta. A venit la maternitate și nu l-au lăsat să intre.

Artista Irina Loghin, publicul și scena sunt descrise în alte capitole precum Primele înregistrări, Din culisele Ansamblului Ciocârlia, Lungul drum al evoluției artistice, Irina Login interzisă de Ceaușescu, Costume populare, Colegii de scenă: Noi, cântăreții, educăm oamenii prin folclor…Ce om era Ileana Sărăroiu! Am fost prima care m-am împrietenit cu ea și ne întâlneam foarte des…Înainte de a mă interzice m-a avertizat un securist despre ceea avea să urmeze.

Cartea sfârșește cu o serie de mărturisiri despre irina Loghin din partea mai multor personalități marcante din cultura românească și un mini album cu fotografii din toate perioadele vieții artistei. CD-ul ce însoțește volumul, este o colecție de melodii de aur din repertoriul interpretei.

Cartea și CD-ul este oferit premiu la concursul de pe facebook. Elibrăria.eu și fiipopular.com vă urează lectură plăcută!

Autor: Stela Botez

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s