acasă · bârfe

Lansare. Elena Ciobanu cântă despre relația sa cu mama:,,Pică frunzele de toamnă,,VIDEO.FOTO

Interpreta de muzică populară, Elena Ciobanu, a lansat Pică frunzele de toamnă. Cântecul și videoclipul exprimă relația dintre mamă și fiică. Cu cine a colaborat interpreta și cine este mama din imaginile video, aflăm din interviul ce urmează.

Fii popular: Cine sunt autorii acestui cântec atât de sensibil și cu cine ai produs videoclipul?
Elena Ciobanu: Pică frunzele de toamnă este un cântec popular, prelucrat de mine, dar pus pe note de către dirijorul Vladimir Serbușca. Tot cu dumnealui am realizat imprimările în studio. Producător video este Sergiu Ene, iar regia și scenariu sunt semnate de mine.

elena-1

Fii popular: Ce locație ai ales pentru filmări? Ai mers la țară în locurile tale natale?
Elena Ciobanu: Nu, de data aceasta am ales locurile frumoase de la complexul muzeal-turistic Orheiul Vechi pentru că la mine în sat deja am filmat un alt videoclip și nu aș vrea să se repete peisajele, chiar dacă satul meu de baștină este de o frumusețe rară și are multe locuri pitorești.

elena2

Fii popular: Cine este mam din videoclipul tău?
Elena Ciobanu: Personajul și rolul principal al mamei din videoclip este prietena familiei noastre, doamna Elena Plăcintă. Dânsa este bibliotecară la Universitatea Tehnică a Moldovei și a acceptat fără nici o ezitare rolul de Mamă. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc mult.

elena5

Fii popular: Cum a fost la filmări?
Elena Ciobanu: La filmări a fost foarte frumos, dar și foarte rece. Filmările au durat 3 zile. Am avut parte și de peripeții cu druna care atunci când a trebuit să facă o rotație în jurul meu, a luat altă direcție și s-a lovit de o stâncă. Mă rog, se mai întâmplă astfel de incidente, însă din fericire, până la final totul a decurs bine.

elena6

Fii popular: Ce measaj vrei să transmiți publicului prin cântecul Pică frunzele de toamnă?
Elena Ciobanu: Mesajul acestui cântec este dorul de Mamă. Fiecare din noi trece prin dificultați în viață, iar aceste dificultăți pot fi tratate, pot fi înduioșate cu simpla și gingașa alinare din partea celei mai scumpe ființe din inima oricărui copil – Mama. Pentru că mama e acea persoană care poate lua locul oricui dar nu poate fi înlocuită cu nimeni. Eu îi sunt recunoscătoare mamei mele pentru faptul că m-a adus pe lume și că alături de Dumnezeu a contribuit la existența mea dăruindu-mi cel mai frumos cadou pe care îl pot primi cu inima deschisă: viața.

elena4

Fii popular: Care este relația ta cu mama?
Elena Ciobanu: Consider că o relație de prietenie mamă- fiică este una benefică pentru ambele. O mamă simte tot ce se întâmplă cu fiica sa, știe ce o preocupă, ce probleme și nelămuriri are. Stiu că tendința fetelor e să împărtașească problemele și trăirile cu o prietenă de vârsta lor, însă consider că și mamele pot fi acele persoane potrivite pentru a te asculta, a-ți oferi un sfat bun. Pentru mine mama este mai mult decât o prietenă, ea este sprijinul meu, alinarea mea și nu în ultimul rând, muza mea. Spunând acestea, cred că nu mai au loc alte cuvinte. În esență, mama pentru mine este începutul tuturor începuturilor, este izvorul vietii. Este important să ne prețuim Mama, să o iubim, să o respectăm și oriunde nu ne-am afla, să nu uităm de Ea.

elena7

Fii popular: Cât de des mergi acasă la părinți?
Elena Ciobanu: Acasă merg cât de des pot. Am părăsit casa părintească de 11 ani, după ce am finalizat școala, am urmat studiile la Colegiul Industrial-Pedagogic, iar mai apoi AMTAP. Acum îmi vizitez părinții în fiecare weekend liber. Din păcate am prea puține weekend-uri disponibile, dar comunic cu părinții la telefon.

Așadar, mesajul meu către cititorii fiipopular este să își iubească părinții cât mai sunt în viață și nu uitați, rămâneți populari, orice ar fi!

Autor: Stela Botez
Foto: Sergiu Ene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s