acasă · fashion · stil popular

Ținute populare de Revelion de la Mandria! Iată câteva piese vestimentare cu care vei atrage atenția iubitului și a celor din jur!FOTO

Se spune că așa cum vei întâmplina Revelionul, tot așa va decurge noul an. Femeile își doresc să se simtă speciale și iubite tot timpul. Noaptea dintre ani este una magică și tu meriți să o petreci cu bucurie alături de persoana iubită și de cei dragi. Rochia de Revelion te va face să te simți regină, alege-o cu inspirație! Noi îți recomandăm ținute stilizate de la Mandria.

Rochiile Mândria sunt perfecte pentru orice sărbătoare deosebită din viața ta și pentru Revelion în special. La atelierul Mândria vei găsi multe rochii care te vor face să fii sclipitor de frumoasă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cea mai nouă colecție de Ii și rochii special cusute pentru Revelion pot fi găsite la atelierul Mândria, dar grăbește-te, căci până la petrecere au rămas zile numărate. Tu trebuie să reușești să îți procuri Ia preferată sau rochia din colecția nouă de Revelion 2017. Vezi mai jos cele mai speciale piese vestimentare.

ma2

ma1

ma6ma7ma8

Dacă nu ai reușit să faci cadouri de Crăciun celor dragi, Revelionul este sărbătoarea perfectă pentru întâlnirile de suflet cu familia și prietenii. Mândria îți propune să dăruiești ceea ce va rămâne valoros pe vecie – IA. Mai nou, ai posibilitatea să faci cumpărături și în noul butic Mândria, deschis pe strada Armenească 53 din Chișinău.

m6

Autor: Stela Botez
Foto: Mândria http://www.mandria.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s