acasă · fashion · stil popular

Cristina Ceauș adoră shoping-ul, dar consideră că haina nu-l face pe om mai bogat, mai deștept și nici mai educat.Mândria.FOTO

E stilată prin frumusețea sa copilărească, are zâmbetul zglobiu și trupul ca de rândunică. Cristina Ceauș iese în evidență prin ținutele pe care le asortează plăcut și prin felul ei de a fi, remarcabilă. Am provocat-o să fie moldel pentru câteva clipe îmbrăcând-o în cele mai noi și mai moderne paltoane Mândria.

Fii popular: Care este stilul vestimentar ce te reperezintă cel mai bine?
Cristina Ceauș: Stilul meu vestimentar este clasic, uneori și sport. Mă simt cel mai bine când le combin.

_75b2230

Fii popular: Pui accent pe hainele pe care le îmbraci?
Cristina Ceauș: Pentru portul de zi cu zi nu pun mare accent pe haine, iar când este vorba de un eveniment, atunci da, accentuez destul de mult vestimentația mea alegând cu atenție nuanțele ținutei. Dacă e rochie, atrag atenția la lungime și decolteu, prefer să port un decolteu decent.

_75b2244Fii popular: Haina îl face pe om?
Cristina Ceauș: E adevărat că impresia despre un om se creează după haina sa, dar cine spune că nu haina îl face pe om, are dreptate doar dintr-un punct anumit de vedere, haina nu-l face pe om mai bogat, mai deștept și nici mai educat.

_75B2237.JPG

Fii popular: Te reprezintă haiele pe care le porți?
Cristina Ceauș: Eu niciodata nu v-oi îmbrăca ceea ce nu mă reprezintă sau nu mă avantajează. Am piese vestimentare create cu multă îngăduire special pentru mine, pe care le păstrez cu sfințenie și nu le împrumut, pentru că fiecare haină poartă cu ea niște  amintiri. Dacă am o amintire puțin mai neplăcută sau am avut o seară nereușită, atunci acea rochie nu o mai îmbrac.

_75B2241.JPG

Fii popular: Cât de des îți înnoiești garderoba?
Cristina Ceauș: Îmi place shopping-ul, dar nu l-am facut niciodată așa cum aș fi vrut, așa ca în filme, să cheltui fără număr :) De obicei cumpăr haine când îmi trebuie ceva anume și îmi lipsește din garderoba mea. Necătând la toate, am foarte multe țoale și deseori fac colete și le dăruiesc. Nu sunt genul de femeie care să oftez după o anumită piesă vestimentară, dacă am bani, o iau fără ezitare, daca nu…. mai rabdă.

_75b2286

Fii popular: Urmărești tendințele în modă?
Cristina Ceauș: Nu alerg după tendințe și niciodată nu am făcut-o. Dacă mă întrebi care culori au fost în ultimul an, nu știu să răspund pentru că eu port ceea ce se potrivește ca și culoare, ca și model pentru mine.

_75b2301

Fii popular: Ce părere ai despre stilizarea tradițională a pieselor vestimentare, de către mai mulți designeri autohtoni?
Cristina Ceauș: Hainele cu elemente tradiționale au atras mereu atenția. Oriunde le-am văzut pe vitrine sau îmbrăcate pe oameni. Îmi plac. Eu chiar am o rochie stilizată cu elemente tradiționale. E unică și mă simt specială cu ea. O port cu drag și o păstrez cu sfințenie.

_75b2258

Fii popular: Care sunt culorile tale preferate în materie de vestimentație?
Cristina Ceauș: Toate nuanțele de roșu mi se potrivesc, dar nu exagerez cu ele. Eu toamna port galben sau culori aprinse pentru că astea îmi bucură sufletul mai ales când afară e posomorât îmbrac cea mai colorată haină. Vara îmbrac culori pastelate.

_75B2270.JPG

Fii popular: Care este Mândria ta?
Cristina Ceauș: Pe lângă toate cele realizate până acum precum studiile superioare, familia, cariera, colaborările cu două dintre cele mai bune Orchestre de muzică populară din Republica Moldova, am mai multe lucruri de care mă pot mândrii. Însă la moment, sunt mândră că am fost aleasă ca model pentru paltonașele Atelierului Mândria. Sunt reușite, calitative și chiar foarte frumoase! Atelierului Mândria îi doresc să vină mereu cu idei noi, originale și să aibă mare succes!

Autor proiect: #fiipopular
Interviu: Stela Botez
Vestimentație: Mândria
Foto: Ion Pleș Alexandru

Proiect fashion realizat cu sprijinul Mândria:mandria_logo_black
http://www.mandria.md
Facebook: Mândria
Tel. +373 68030397

 

Citește și: Mândria – brandul cu personalitate

Un gând despre „Cristina Ceauș adoră shoping-ul, dar consideră că haina nu-l face pe om mai bogat, mai deștept și nici mai educat.Mândria.FOTO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s