acasă · bârfe

Lansare|Cristina Ceauș ne urează ,,La mulți ani de sărbători,,AUDIO

Sărbătorile de iarnă inspiră. Este și cazul interpretei Cristina Ceauș care a lansat în ajun de Revelion cântecul La mulți ani de sărbători în colaborare cu Orchestra Fraților Advahov. Detalii despre melodie, aflați în interviul ce urmează.

Fii popular: Ești gata să pășești în noul an?
Cristina ceauș: Da! Sunt fericită și împlinită că am reușit și eu pe ultima sută de metri să vin către ascultătorii mei cu un nou produs muzical.

Fii popular: Cum s-a născut noul tău cântec?
Cristina Ceauș: Am pornit să plămădesc această lucrare la început de decembrie. Mi-am pus ca scop să reușesc pâna de sărbători, și iată că am reusit. Trebuia să fie mai devreme dar o răceală zdravănă mi-a jucat festa. Și pentru că știu cât de greu i-am convins pe Frații Advahov să își modifice agenda și să facă puțin loc și pentru înregistrarea acestei melodii, pentru că erau foarte ocupați cu pregătirile de concerte, în final au acceptat și sunt super mulțumită.

cris

Fii popular: Cu cine ai mai lucrat asupra noului tău colind?
Cristina Ceauș: Nu pot sa nu-i mentionez pe toți cei care au fost implicați la această lucrare. Totul a început cu un text frumos scris de Marina Morozniuc Adam, o melodie deosebită de Adriana Ochișanu cu aranjament de Timofei Trigubenco și orchestrație semnată de  Orchestra Fratilor Advahov. Trasmit o îmbrățișare caldă pentru toți.

Fii popular: Cum obișnuiești să petreci Revelionul?
Cristina Ceauș: În ultimii ani, trecerea dintre ani e alături de părinții și frații mei și ai soțului meu. Mergem la țară, unde tradițiile nu se pierd și unde am parte de cei mai sinceri oameni lânga mine. Si nici în acest an nu facem abateri!

Fii popular: Ți-ai planificat vacanța de iarnă, în afară de sărbătorile petrecute la țară?
Cristina Ceauș: După sărbători vom merge într-o mică vacanță la munte, unde sunt iernile adevărate cu multă, multă zăpadă.
Fii popular: Care a fost cel mai memorabil revelion din viața ta?
Cristina Ceauș: Memorabil?…Mmm … Aș avea multe să povestesc, dar mai bine țin în taină. Am avut multe sărbători memorabile, dacă vorbesc despre copilăria mea. În copilărie, revelionul pentru mine era umblatul. Cu uratul cu cât mai mulți bani și dulciuri adunam, cu atât era mai memorabil acel an 🙂

Autor: Stela Botez
Foto: arhivă artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s