acasă · fashion · stil popular

Lucia Bejenari optează pentru ținute impecabile mereu, pentru a crea impresii bune.Mândria.FOTO

Este mamă a doi băieți, soție iubitoare și artistă mereu aranjată la patru ace. Lucia Bejenari ține la imaginea sa și își alege cu grijă ținutele pentru fiecare eveniment din viață. Cum se îmbracă, însă, zi de zi, aflați din interviul de mai jos acordat pentru #fiipopular în colaborare cu Mândria.

Fii popular: Care este stilul tău de vestimentație?
Lucia Bejenari: Nu am un stil unic. Mie-mi place să fiu diferită. De exemplu, zi de zi mă îmbrac comod, sport sau casual, fără tocuri…bine, doar din când în când. De asemenea abordez și ținute clasice, dar moderne. Îmi plac cămășile, pantalonii la dungă și fustele creion. Iar când merg la un eveniment, atunci optez pentru rochii elegante sau rochii coktail asortate la pantofi cu toc.

_75b2162Fii popular: Cât de mult contează pentru tine ținuța vestimentară?
Lucia Bejenari: Punc accent pe haine în măsura limitelor bunului simț. Îmi place să mă îmbrac frumos, pentru că o femeie care se respectă, așa ar trebuie să facă. Nu înteleg femeiile care nu iubesc să facă shopping, nu depun efort ca să arate bine. Bineânteles că haina nu-l face pe om ca personalitate, dar nu întotdeauna avem ocazia să discutăm cu cei care ne văd,astfel încât să înțeleagă ce prezentăm ca personalități. Deaceea, întotdeauna trebuie să arătăm impecabil, ca să creăm impresii bune despre noi. Și de regulă, femeile care arată bine, se simt sigure pe sine și atrăgătoare. Acest factor tot te schimbă ca personalitate.

_75B2179.JPGFii popular: Deci, te reprezintă hainele pe care le porți?
Lucia Bejenari: Da, hainele pe care le port mă reprezintă întru totul. N-aș purta niciodată o haină care consider că nu-mi stă, Trebuie să mă caracterizeze ținuta și să fie compatibilă cu personalitatea mea.

_75B2170.JPGFii popular: Cât de des îți cumperi ținute noi?
Lucia Bejenari: Haine îmi cumpăr cu diferite ocazii. La necesitate sau uneori pe neplanificate pot să intru din curiozitate într-un magazin și să las acolo toți banii. Îmi place foarte mult sa fac shopping, dar nu sunt snoabă și nu arunc banii de dragul de a cheltui. Mă gândesc întotdeauna dacă haina respectivă își merită banii. Dar câteodată, bineânteles că mai fac cumpărături care nu sunt justficate… 😊 La capitolul ținutelor de seară, prefer să mi le cos la comandă. Sunt pretențioasă și niciodată nu-mi place ceea ce văd în magazine sau ceea ce-mi place, nu corespunde calității raportată la preț. De aceea, cumpăr stofe de calitate și cos la croitoreasa mea.

_75B2187.JPGFii popular: Urmărești tentințele în modă?
Lucia Bejenari: Desigur că urmăresc tendințele moderne, dar mă strădui să-mi construiesc garderoba astfel încât să fie în trend pe mai mult timp. Aleg jocuri de culori mai mut decât o nuanață unică a hainelor și prefer să le combin coloritul.

_75b2190Fii popular: Ce părere ai despre combinarea hainelor casual cu elemente ale costumului tradițional?
Lucia Bejenari: Ceea ce ține de elementele tradiționale în vestimentația de zi cu zi, nu am nimic împotrivă, doar să nu se exagereze. Îmi plac ținutele stilizate cu ornamente de pe costumul popular românesc.

_75b2207Fii popular: Cum ți se par noile paltoane Mândria și cum te-ai simțit în cadrul proiectului fashion popular?
Lucia Bejenari: Paltoanele Mândria sunt frumoase și fiecare femeie poate să-și găsească unul pe plac. Mă bucur că există posibilitatea de a face palton și la comandă. Iar în concluzie, vreau să mai spun că nu contează câți bani ai ca să te îmbraci, important este să ai stil și gust.

Autor proiect: #fiipopular
Interviu: Stela Botez
Vestimentație: Mândria
Foto: Ion Pleș Alexandru

Proiect fashion realizat cu sprijinul Mândria:mandria_logo_black
http://www.mandria.md
Facebook: Mândria
Tel. +373 68030397

 

Citește și: Mândria – brandul cu personalitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s