acasă · evenimente populare

Lucreția Goagea lansează albumul ,,De la Drăgășani la vale,, într-o emisiune cu mulți invitați la Favorit TV.

Lucreția Goagea invită toți iubitorii de folclor să urmărească la Favorit TV emisiunea Spectacol cu cântec, realizată de Georgel Nucă, în 6 ianuarie la ora 19:00. În cadrul emisiunii, interpreta își va lansa albumul de debut înregistrat cu faimoasa Orchestră Lăutarii, sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros.

afis-goagea

Pe lângă videoclipul piesei care poartă și numele albumului – De la Drăgășani la vale, Lucreția Goagea va cânta mai multe cântece de pe CD și va avea alături de ea mai mulți colegi de breaslă și prieteni de suflet care îi vor aduce în dar melodiile lor. Astfel, în distribuția emisiunii de lansare a albumului Lucreției Goagea, veți putea admira interpreții Georgiana Marina, Ovidiu Furnea, Costel Popa, Marius Tugulescu, Ilie Dură, Alina Darap, Marian Medregoniu, Nicu Mâță, Adnana Dinea, Emilia Dorobanțu, Ioana Dîstar, Florin Pârlan, Ana Maria Pătrăscioiu, Ancuța Corlățan, Alina Lăcătușu, Alin Milică, Victorița Lăcătușu, Maria Ghinea, Cristina Udrea și Stela Botez.

Albumul este produs de Ijac Music și deja se află în vânzare în toată țara. Nu ezitați să îl căutați, să îl ascultați cu plăcere și să urmăriți emisiunea de lansare. Cu detalii despre De la Drăgășani la vale și un interviu exclusiv pentru #fiipopular, oferit de Lucreția Goagea, vom reveni.

Autor: Stela Botez
Foto: afiș fiipopular

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s