acasă · bârfe

Lucreția Goagea a lansat albumul de debut ,,De la Drăgășani la vale,, chiar de Bobotează.FOTO

A lucrat de mai mulți ani asupra albumului de debut. L-a pregătit cu migală și dăruire doar pentru ca să iasă un material discografic frumos, calitativ și interesant pentru iubitorii de muzică populară. Lucreția Goagea a lansat de Bobotează albumul De la Drăgășani la vale într-o emisiune televizată în care a avut alături mai mulți colegi de breaslă. Noi am întrebat-o detalii despre primul său CD.

Acest album a fost în mintea mea de câțiva ani de zile…
Am început să lucrez la piese de când eram în anul I la facultate, de prin 2011. Am lucrat cu migală atât liniile melodice, cât și textele. Acum vreo 3 ani în urmă am luat legătura cu maestrul Nicolae Botgros și i-am spus că vreau să imprim albumul cu orchestra Lăutarii. Maestrul a fost deschis pentru colaborare, apoi un an în urmă am fost la Chișinău ca să împrimăm materialul audio în studiou.

goa1

Toate cântecele izvorăsc din sufletul meu…
Orchestrațiile muzicale au fost scrise de Corneliu Botgros o parte dentre ele, o parte de către băieții din orchestră: Adrian Nistreanu, Victor mandalac, Viorel Scutaru care este și sunetistul în studio. 5 dintre cântecele de pe CD sunt ale instrumentistului de la mine din zonă, Constantin Ceaușu, cel care mi le-a încredințat și îi sunt recunoscătoare. Pe album se mai găsește și o piesă luată din repertoriul Mariei Lătărețu, o hăulită oltenească, piesa cu care eu am participat la foarte multe festivaluri și am zis că merită să o readuc în atenția ascultătorilor.

Albumul poate fi deja procurat…
Albumul a ieșit pe piață acum 2 luni, alături de casa de discuri Ijac Music din Târgu Jiu. Se găsește în magazinele de specialitate din țară și pe saitul online http://www.cdmagic.ro

goa2

Am lansat și primul videoclip la piesa ce poartă titlul albumului…
De curând, în toamnă, am lansat și primul videoclip al piesei care dă și titlul albumului De la Drăgășani la vale. Cu siguranță urmează și alte videoclipuri pentru că vreu să promovez acest album. Piesele chiar sunt venite din sufletul meu și vreau să le arăt spectatorilor și iubitorilor de muzică populară, încercând să le transmit cât mai multe emoții.

Am organizat o emisiune de lansare a acestui CD…
Acesta a fost un alt vis al meu, o altă etapă a realizării acestui album, pentru că o emisiune de lansare înseamnă prima apariție oficială a albumului. Am vrut să adun în această emisiune doar oameni care îmi sunt aprape de suflet, doar voci bune pe care le admir. Mie îmi place să fiu înconjurată de mulți prieteni și mă bucur foarte mult că au răspuns invitației mele foarte mulți colegi din locuri îndepărtate. Le sunt recunoscătore tuturor.

goa3

Sper că emisiunea a ajuns în casele oamenilor…
Consider că o emisiune de lansare la tv poate fi urmărită de multe persoane, are o deschidere mai mare decât un spectacol. Fiind și zi de sărbătoare, în zi de Bobotează, sper că emisiunea a fost urmărită de cât mai mulți oameni și a ajuns în cât mai multe case, iar piesele mele și ale invitaților mei au uns sufletele celor care ne-au privit.

goa5

Emisiunea de lansare a albumului De la Drăgășani la Vale a fost difuzată în primă distribuție pe 6 ianuarie, la 19:00 la Favorit TV. Alături de prezentatorul Georgel Nucă, au mai cântat interpreții Georgiana Marina, Ovidiu Furnea, Costel Popa, Marius Tugulescu, Ilie Dură, Alina Darap, Marian Medregoniu, Nicu Mâță, Adnana Dinea, Emilia Dorobanțu, Ioana Dîstar, Florin Pârlan, Ana Maria Pătrăscioiu, Ancuța Corlățan, Alina Lăcătușu, Alin Milică, Victorița Lăcătușu, Maria Ghinea, Cristina Udrea și Stela Botez. A doua parte a emisiunii urmează să fie difuzată în 13 ianuarie la 19:00, tot pe Favorit TV. 

Autor: Stela Botez
Foto: #fiipopular

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s