acasă · fashion · stil popular

Mihaela Tabură consideră că o haină potrivită e ca o completare a personalității.Mândria.FOTO

Mihaela Tabură este interpreta de muzică populară care strălucește pe scenă atât prin zâmbetul ei cuceritor și ochilor sclipitori, cât și prin ținutele tradiționale pe care le poartă. În viața de zi cu zi, însă, preferă să rămână fata simplă de o modestie curată. Am decis să o îmbrăcăm în paltoanele populare marca Mândria și să o transformăm în model pentru obiectivul aparatului fotografic. Ce stil vestimentar abordează și care este atitudinea ei față de haine, ne povestește în exclusivitate în interviul de mai jos.

Fii popular: Ce înseamnă pentru tine o haină?
Mihaela Tabură: Nu haina face omul, dar câteodata modul în care ești îmbrăcat spune multe despre personalitatea ta, de aceea, consider că haina trebuie să mă reprezinte, să îmi placă, să mă simt comod cu ea și atuncea eu voi radia de energie purtând ținuta preferată. O haină potrivită este ca o completare a mea.

_75b2053

Fii popular: Ce stil vestimentar abordezi cel mai des, pe lângă costumul popular?
Mihaela Tabură: Nu pot zice că am un stil unic. Îmi place să fiu diferită și să mă îmbrac așa cum îmi este mie pe plac și nu pe placul altora, dar de obicei optez pentru ceva comod, haine casual. E nu țin cont de anumite tendințe dictate de casele de modă.

_75b2074

Fii popular: Ce îți place să accentuezi mai mult la ținutele tale?
Mihaela Tabură: Îmi place să mă îmbrac frumos și să port ceea ce îmi pune în evidență trăsăturile frumoase ale corpului meu, formele siluetei. Da, îmi place sa arăt bine și să atrag atenția celor din jur, de ce nu? Totuși, nu pun mare accent pe haine, decât atunci când am apariții la tv sau la o petrecere privată!

_75b2058

Fii popular: Și cu shopping-ul cum stai?
Mihaela Tabură: Eu nu fac cumpărături programate. De obicei pot merge prin magazine doar să mă plimb, și în cazul în care văd ceva frumos și îmi place și mi se potrivește, nu ezit să procur acea piesă vestimentară. Recunosc, ador shopping-ul!

_75b2080

Fii popular: Urmărești blogurile fashion sau te conduci după anumite reguli de asortare a hainelor?
Mihaela Tabură: După cum spuneam mai sus, nu mă conduc după modă, tendințe și tot felul de articole de blog fashion, dar dacă văd haine noi în magazin și daca îmi place ceva, desigur că nu ratez șansa să fiu și eu în pas cu noutățile vestimentare și port cu plăcere acea haină care este cumva la modă.

_75b2084

Fii popular: Ce părere ai despre noul trend de stilizare a hainelor cu elemente tradiționale?
Mihaela Tabură: E ceva frumos, ceva finuț și desigur că mi-ar plăcea mult să fie cât mai cunoscut acest trend cu elemente tradiționale, în așa fel mai punem accent pe tradiție și folclor!

_75b2109

Fii popular: Pe scenă obișnuiești să îmbraci costume populare foarte colorate, ochioase, iar în viața de zi cu zi, ce culori preferi să pui pe tine?
Mihaela Tabură: Culoarea neagră e cea mai preferată și mai des întâlnită la ținutele mele de zi cu zi. Pur și simplu în negru mă simt cel mai bine.

_75b2126

Fii popular: Fiindcă ai acceptat provocarea fashion în parteneriat cu brandul Mândria, tu cu ce te mândrești?
Mihaela Tabură: Mă mândresc cu talentul care mi l-a oferit Dumnezeu… mă mândresc cu tăria de caracter de care dau dovadă de fiecare dată când este nevoie să fiu puternică și sunt recunoscătoare pentru tot ce îmi oferă viața!

_75b2095

Fii popular:  Cum te-ai simțit purtând paltoanele Mândria?
Mihaela Tabură: Sunt niște paltonașe superbe, culori frumoase și ornamente tradiționale uriginale pe care eu le ador!

Autor proiect: #fiipopular
Interviu: Stela Botez
Vestimentație: Mândria
Foto: Ion Pleș Alexandru

Proiect fashion realizat cu sprijinul Mândria:mandria_logo_black
http://www.mandria.md
Facebook: Mândria
Tel. +373 68030397

 

Citește și: Mândria – brandul cu personalitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s