acasă · evenimente populare

Concert – Lansare de CD Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii.Vom avea parte de multe surprize!

La 15 ianuarie curent, Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii au împlinit 28 de ani de activitate artistică. În cinstea acestei vârste, precum și cu ocazia lansării celor 2 CD-uri muzicale La casa cu oameni buni și Tot cu dragostea și dorul, Plăieșii vor susține un concert extraordinar la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici, în 16 februarie la ora 18:00. Detalii despre concert aflați în interviul ce urmează acordat de către conducătorul ansamblului, Nicolae Gribincea.

 

Concertul va fi alcătuit din 2 părți…
În prima parte vom interpreta cântece de voie bună și pahar care se regăsesc pe albumul La casa cu oameni buni. În a doua parte a concertului vom cânta lirica de dragoste și anume cântecele de pe CD-ul Tot cu dragostea și dorul. Încercăm să facem spectacolul plăcut lumii.

Venim cu surprize muzicale…
Repertoriul care a fost selectat pentru concert cuprinde și câteva cântece noi care nu se găsesc pe cele două albume, deci venim cu surprize muzicale. Ne dorim să avem un concert dinamic pentru că e clar faptul că un ansamblu vocal are ca și stil folcorul vechi, pe înțelesul unui anumit public. De aceea noi vom adăuga elemente de dans.

plaiesii1Rodul muncii de aproape 2 ani…
Cele două albume muzicale sunt rodul muncii de aproape 2 ani. CD-urile vor putea fi procurate imediat după concert într-un loc din holul filarmonicii, amenajat special. Pe cele două albume, ascultătorii vor găsi cântece noi și cântece deja cunoscute și promovate. În cadrul spectacolului vor evolua doar Plăieșii și Nicolae Gribincea solistic.

Biletele pot fi găsite la Casa Filarmonicii…
Doritorii de a veni la concert pot găsi bilete la Casa Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici. Sperăm să avem mulți spectatori pentru că concertul este ca o dare de seamă a ansamblului, pentru activitatea de 2 ani sub egida Direcției Culturii Municipiului Chișinău. Vrem să arătăm lumii că timp de 2 ani am reușit să realizăm 2 CD-uri și am avut aproape 200 de evoluări pe scenă, ceea ce este un rezultat foarte bun.

 

Menționăm faptul că revista Fii popular este partener media al evenimentului și că vom reveni cu articole frumoase despre Nicolae Gribincea și Plăieșii. iar până atunci, ne pregătim să mergem la spectacolul din 16 februarie, la 18:00 în incinta Filarmonicii Naționale din Chișinău.

Autor: Stela Botez
Foto: Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii

2 gânduri despre „Concert – Lansare de CD Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii.Vom avea parte de multe surprize!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s