acasă · bârfe · lifestyle · stil popular

17 interpreți de muzică populară vin cu mesaj de Dragobete pentru toți românii!VIDEO

Sărbătoarea Dragobetelui, desfășurată în fiecare an în 24 februarie, reprezintă, momentul în care natura se trezește cu toate vietățile și frumusețile sale, iar oamenii, tinerii îndeosebi, intră în rezonanță cu ea. Așa se face că Dragobetele, ”ofițerul de stare civilă” al necuvântătoarelor, devine în timp și cel care promovează și protejează dragostea tinerilor în vederea unirii lor. 17 tineri interpreți de folclor vin cu un mesaj de Dragobete pentru toți românii iubitori de tradiție și frumos.

narcisa1Narcisa Băleanu: Astăzi celebrăm iubirea, este Dragobetele, sărbătoarea noastră, a românilor. Astăzi întreaga natură reînvie la viață, așa că reînvie și iubirea. Eu vă iubesc și vă doresc să aveți un Dragobete fericit, și nu uitați, de Dragobete, iubim românește!

maria1Ana Maria Tomoiagă: Dragii mei, tradiția se face resimțită pretutindeni, chiar și atunci când vorbim de iubire. De Dragobete să ascultăm și să simțim românește. Iubește românește!

ovi1Ovidiu Homorodean: Vă îndemn pe toți să iubiți românește, să iubiți de Dragobete și nu numai!

raluca1Raluca Burcea: Cât de frumos este descrisă dragostea în cântecul tradițional românesc, în poeziile noastre, în basmele populare! Cât de frumos ne trăim propria poveste de dragoste! Sărbătorim dragostea românește de Dragobete pentru că dragostea nu cade niciodată!

alinaAlina Ceuca: Floricică viorea/Doamne, dulce-i dragostea/Dragostea o fost și-a fi/Leac și bine inimii/Că omul care iubește/Ca o floare înflorește/Când iubești, întinerești/Prin viață ușor trăiești/Și dintr-atâta iubit/Ne-am ales c-un puiuț mic/care crește și-nflorește/Și dragoste răspândește/Să trăiască înc-o dată/Dragostea adevărată/Dragostea românilor/Dragobete a tuturor/Sărbătoare românească/An de an să înflorească/La mulți ani și numai bine/Să iubiți, că vă stă bine!

valentin1Valentin Butucel: felicitări la toți românii ce iubesc și sunt iubiți! Fiți fericiți și mereu îndrăgostiți!

mih1Mihaela Iordache Farcaș: Oameni frumoși, azi e zi de frumoasă sărbătoare, vă doresc la mulți ani! Să păstrați nesecată iubirea, și fericirea să vă intre în case și în suflet!

izabela1Izabela Tomița: Azi e Dragobetele, iubirea să vă însoțească în fiecare clipă a vieții! la mulți ani tuturor îndrăgostiților! Iubiți și trăiți românește!

gabi1Gabriel Dumitru: Vă invit pe toți, dragi români, să serbăm împreună ziua dragostei, ziua Dragobetelui, pe 24. Așadar, de Dragobete, iubește românește!

iustinaIustina Irimia: Deși nu consider că este nevoie de o zi specială pentru ca să ne arătăm iubirea, totuși, de Dragobete, să iubim românește! Vă îmbrățișez cu drag!

sirin1Șirin Narenji: La mulți ani vă spun cu toată dragostea mea, români de pretutindeni, astăzi, de Dragobete, ziua dragostei, ziua în care sărbătorim dragostea românește! Vă urez din tot sufletul să aveți parte de multă, multă iubire și să iubiți în fiecare zi, nu doar astăzi, de Dragobete. Să vă bucurați de tot ceea ce vă oferă viața pentru că tot ceea ce  ni se întâmplă, este desprins din iubire și este însoțit de iubire!

victor1Victor Dănuță: Dragi prieteni, vă felicit de sărbătoarea dragostei, vă îndemn să fiți mereu alături de persoane dragi, păstrați tradiția, ascultați muzică bună, pentru că muzica și dragostea sunt cele două aripi ale sufletului.

carmen1Carmen Ștețco: Astăzi, de Dragobete, gândul nostru se îndreaptă către o iubire într-un stil profund românesc, iar nouă nu ne rămâne decât să trăim lângă persoane care să ne dăruiască iubire zi de zi, o iubire sinceră și adevărată. Este cunoscut faptul că românii, prin această sărbătoare a Dragobetelui, fac dragostea să fie desăvârșită! De aceea, indiferent de timp, indiferent de împrejurare sau indiferent de vârstă, iubiți cât vreți, dar iubiți mereu! Iubește românește!

suzana1Suzana Vlad: Cine azi iubește, român se numește! Oameni faini din lumea întreagă, iubiți mereu, nu doar azi!

razvan1Răzvan Năstăsescu: Vă spun la mulți ani de Dragobete! Iubiți românește, simțiți românește pentru că asta ne reprezintă! Hai să facem din această sărbătoare a Dragobetelui să fie sărbătoarea națională a dragostei! Să nu mai înlocuim această sărbătoare cu niciuna și să fim, și să dăm dovadă că suntem buni români! Vă doresc să aveți aproape de dumneavoastră doar persoane iubite! Să iubiți românește, iubiți Dragobetele!

stela1Stela Botez: Dragostea-i ca mierea dulce/Dac-o guști, nu te-ai mai duce! Dragi tineri, tineri de vârsta a doua și cei de tinerețea a treia, vă felicit cu prilejul sărbătorii Dragobetelui. Asta este sărbătoarea tradițională românească! Dragobetele este cel care ne dăruiește nouă dragoste, iar în special tinerilor, or în 24 februarie, anume de Dragobete, se renaște natura, se împerechează păsările și se iubesc oamenii. Iubiți românește, iubiți de Dragobete!

costea1Constantin Atodiresei: Sărbătoriți Dragobetele, sărbătoarea românească a tinereții și a iubirii!

Citește și: Dragobetele sărută fetele!

Autor: Stela Botez
Foto: arhivă artiști
Video editare: Fii popular

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s