acasă · fashion · stil popular

De 8 Martie, femeile sunt cele mai iubite de bărbați! Ce poți îmbrăca astăzi ca să te simți specială nu doar în ochii iubitului, ci și în sufletul tău!FOTO

Orice femeie e frumoasă dacă-i iubită, dacă-i mireasă…așa spune vorba cântecului din repertoriul Anastasiei Lazariuc. Femeia este simbolul vieții pe pământ și astăzi, de 8 martie, este venerată o dată în plus! Felicitările pentru femei, astăzi sunt pe buzele bărbaților, în special. Iar femeia se simte fericită dacă este împăcată cu ea însăși.

De ce este nevoie pentru fericirea unei femei? De imaginea perfectă din oglindă! O femeie este fericită dacă se vede frumoasă, machiată, aranjată și cu haine potrivite care să o facă specială. O ținută deosebită pentru sărbătoarea de astăzi poate fi în stil popular! Prietenele mele s-au adunat toate la un loc pentru a se simți speciale, pentru a se simți femei! Iată cum arată femeile populare!

IMG_3774IMG_3810IMG_3832IMG_3874

Autor: Stela Botez
Foto: Ion Savin

Reclame

2 gânduri despre „De 8 Martie, femeile sunt cele mai iubite de bărbați! Ce poți îmbrăca astăzi ca să te simți specială nu doar în ochii iubitului, ci și în sufletul tău!FOTO

  1. Foarte frumos si placut!Femeia cea mai frumoasa fiinţa,cea mai speciala persoana în viaţa noastra a barbatilor,voi daţi sens vieţi și meritati toata atenţia si respectul cuvenit.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s