acasă · fashion · stil popular

Rochii de Nectar

Nectar este colecția de ținute de seară pentru femei, precum și ținute pentru ocazii speciale. Fondatoarele brandului Pupi în frunte cu Angela Gorincioi, au făcut o lansare cu prezentare de modă la care mai multe femei din domeniul public au fost prezente. În calitate de molede au fost câteva interprete și femei de succes de la Chișinău. Moderatoarea evenimentului a fost nimeni alta decât imaginea brandului și cofondatoarea, Lilu.

Pupi are 2 ani de activitate pe piața din Republica Moldova și toate ținutele create sunt unice.

IMG_0256Broderie de lână lucrată manual pe stofă de plasă subțire și combinată cu dantela franceză, acestea sunt ingredientele noii colecții de rochii Nectar. Meșterițele de la atelierul Pupi muncesc ca albinuțele, probabil de aici vine și denumirea de Nectar.

Am zis să mă axez mai mult pe rochiile brodate și am descoperit că broderia manuală pe stofa de plasă, este muncită de o meșteriță populară pe nume Zinaida din raionul Criuleni, iar ornamentul este preluat de pe fețele de pernă de cândva. Doar coloristica a fost modificată, or rochiile Pupi sunt stilizate și culorile trebuie să corespundă stilului colecției.  Așadar, dacă ai o petrecere mai specială, vrei să fii o mireasă deosebită la cununie sau o nașă frumoasă la nuntă, poți intra pe la Pupi. În curând vor apărea și rochii cu broderie pentru gravide. Tot aceste rochii pot fi luate în chirie pentru diverse sesiuni foto. Mai mult decât atât, creatoarele de la Pupi muncesc și la alte colecții de piese vestimentare cu elemente tradiționale. Îți divulg un secret, va fi broderie în catifea. Iar până atunci admiră colecția Nectar.

IMG_9755IMG_9774IMG_9782-2IMG_9800-2IMG_9810

Autor: Stela Botez
Foto: Aurel Șeptichin / mingo.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s