Fata de altă dată și fata din ziua de azi.video

Viața noastră se schimbă pe zi ce trece și odată cu modernizarea lucrurilor, ne schimbăm și noi, oamenii. Aleg să mă refer la fetele din ziua de astăzi și modul lor de a fi cu sine însăși și cu băieții cu care relaționează, comparându-le cu fetele de altă dată care aveau altă gândire, alt stil de viață și altă doză de demnitate. Or totul se rezumă la demnitatea care este sau nu la o fată.

Ar fi mai multe subiecte de discutat, dar eu pentru început am ales 7. Tu dacă mai ai idei, lasă-le aici în comentarii sau trimite-le pe fiipopular@gmail.com

1. Fata de altă dată avea o frumusețe naturală îngrijindu-și parul, tenul și întregul corp spălândul cu apă curată. Astăzi, fetele ca să fie frumoase se machiază cu o sumedenie de produse cosmetice decorative și își mențin frumusețea cu mii de produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului, părului, picioarelor, mâinilor etc… plus la toate, fetele de astăzi își modifică trăsăturile feței prin operații estetice de mărire a buzelor, vopsire a genelor, lipirea sprâncenelor false, pictarea machiajului semipermanent pe ochi și buze etc…

2. Fetele dintotdeauna s-au întâlnit între ele ca să socializeze, ca să mai bârfească, ca să se simtă bine între prietene. Fetele de altă dată se întâlneau la șezători unde lucrau manual cusând sau brodând sau țesând lucruri frumoase de artizănat și erau însoțite de flăcăii din sat și lăutari. Acolo la șezătorile de cândva fata își arăta ce poate prin muncă și cocheta cu badea ei. Astăzi fetele se adună pe terase la cafea, în cluburi de noapte și fiind îmbrăcate provocator așteaptă să fie curtate, vânate de bărbați înstăriți sau băieți răi și cool. Astăzi fata arată ce poate în materie de sexualitate.

3. Pe vremuri flăcăii veneau la portiță la mândruțele lor și doar acolo stăteau de vorbă câteva întâlniri, apoi puteau fi văzuți jucând la hora din sat, apoi se ascundeau prin căpițele de fân și toată lumea știa că toamnă va fi nuntă. Astăzi băieții scriu fetelor mesaje pe facebook și odnoklassniki. Este de ajuns o noapte de discuții și a doua zi fata se vede în oraș la un ceai cu băiatul, iar după întâlnire petrec timpul în doi acasă la unul dintre ei, de obicei la fată.

4. Sexul este practicat la fel de diferit de către fetele de altă dată și cele din ziua de astăzi. Pe timpuri fetele o făceau cu badea în căruță, iar astăzi în mașină, ieri în scârta de paie, iar azi în patul fetei, sexul dura mai puțin pe timpuri spre deosebire de cel de astăzi care durează ore întregi și conține diverse poziții… Pe timpuri fetele nici nu știau ce înseamnă orgasm, astăzi ele au o mulțime de orgasme. Ferice de ele 😛

5. Fata de altă dată era fidelă lui badea chiar dacă acesta pleca pe o perioadă de timp, în armată spre exemplu. Ea îl aștepta cuminte acasă și era încă fată. Fetele din ziua de astăzi nu pot rezista fără relație amoroasă și dacă iubitul pleacă pe ceva timp, ea ușor îl poate uita și se poate arunca în brațele altui bărbat.

6. Fetele de altă dată se măritau virgine, iar cele de astăzi demult nu mai sunt fete, ci din contră, sunt foarte experimentate, de altfel băieților nu le este interesant cu fetele cuminți.

7. Despărțirile tot sunt abordate diverit. Pentru fetele de altă dată era o mare rușine să fie lepădate de badea. Nu ieșeau din casă cu zilele și le vorbea satul întreg pentru că asta însemna că avea o problemă sau era cu mintea scurtă. Astăzi fetele lepădate suferă din dragoste un pic, plâng cu nasul în pernă apoi își alină durerea într-o nouă relație de aventură cu un nou bărbat care o face să uite de cel ce a dezamăgit-o.

Deci, grele vremuri mai trăim, diferite suntem față de cele ce am fost, de aceea avem bărbații pe care îi avem. Noi le permitem să fie așa cu noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s