acasă · fashion · stil popular

Mireasa populară și animalul său de companie

Ce este o mireasă populară? Sau cine? Mireasa populară este femeia care decide să îmbrace o rochie de mireasă stilizată cu ornamente tradiționale specifice neamului din care face parte. Despre acest subiect o să mai scriu articole pentru că vreau să îți arât cât mai multe mirese populare și cât mai multe exemple de rochii și ținute tradiționale potrivite pentru mireasă. Dar până atunci, iată despre ce îți voi povesti acum:

Nicoleta Sergentu este fata plină de idei frumoase și proiecte pe care reușește să le realizeze cu succes, datorită perseverenței și comunicării corecte cu oamenii. Ea este autoarea fustițelor tricolor și a cuconadei mireselor spre exemplu. Poți citi despre acestea aici, aici , aici și aici. De această dată, Nicoleta a gândit proiectul Mireasa și animalul său de companie, care se explică prin faptul că miresele noastre frumoase care doresc să facă o sesiune foto deosebită și să obțină fotografii interesante, pot lua în brațe cățelușul drag sau o pot împlumuta pe Cățelușa Dolly pentru shooting. O idee interesantă, nu? 🙂

Eu am fost mireasă populară pentru câteva clipe datorită rochiei de mireasă cu brâul pictat din colecția Irinei Madan. Machiajul a fost realizat de Korina Braga, în mâinile căreia nici nu am simțit cât de repede a trecut timpul, căci, știi tu, de obicei, la machiaj e foarte obositor să stai nemișcată preț de câteva ore….Sesiunea foto a fost realizată de cel care surprinde emoții frumoase, fotograful Dima Iacovlev. Admiră cu plăcere imaginile și inspiră-te pentru a fi cea mai originală mireasă populară!

IMG_4732IMG_4743IMG_4746IMG_4760IMG_4770IMG_4781

Proiect: Nicoleta Sergentu
Model: Stela Botez http://www.stelabotez.com
Animal: Cățelușa Dolly
Rochia: Irina Madan  http://www.etsy.com/shop/IrinaMADAN
MUA: Korina Braga
Foto: Dima Iacovlev http://www.dimaiacovlev.com

Un gând despre „Mireasa populară și animalul său de companie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s