acasă · lifestyle · stil popular

Viața ușoară a cântărețelor de muzică populară Stela Botez și Mihaela Tabură. VIDEO

Ce frumoasă este viața de artist! Urci pe scenă, toată lumea te admiră și primești aplauze și flori…..gândesc majoritatea oamenilor care văd o vedetă la televizor sau pe scena unui spectacol. Nu e chiar așa, să știți!

Da, este frumos să fii artist, să aduci bucurie oamenilor din jur, să fii în centrul atenției pentru că ai posibilitatea de a transmite un mesaj oamenilor, pentru că artistul este perceput undeva acolo sus și lumea îl poate privi cu admirație. Dar până a ajunge la o astfel de performanță, și da, anume performanță, or nu fiecare cântăreț ajunge să fie artist, sunt ani buni de muncă, sunt ore în șir de repetiții, sunt nopți nedormite, drumuri lungi, alimentație haotică, investiții financiare și viață personală jertfită. Iar în afară de toate astea, mai este și concurența cu alți cântăreți care tind și ei să fie vedete, mai este și lupta cu lupii industriei muzicale, o luptă grea care deseori duce spre compromis (din păcate). Să recunoaștem că nu fiecare dintre noi ar vrea o astfel de viață haotică. Azi aici, mâine dincolo, se simte bine sau este bolnav, artistul urcă pe scenă cu zâmbetul pe buze și moare acolo dând tot ce are mai bun din el, doar ca să facă publicul fericit.

Împreună cu Mihaela Tabură am participat la două concerte de Zilele Comunelor Movileni și Slobozia Conachi, organizate de Senior Media Production și Cristina Brumă. Atât eu, cât și Mihaela, cântasem o nuntă întreagă toată noaptea, iar dimineața, fără să dormim, am pornit la drum ca să ajungem deja la amiază să urcăm pe scenă. Bine, nu? Nici somn și nici alimentație corectă 🙂 dar hai că suntem tinere și putem să rezistăm să nu dormim până ajungem la Chișinău la 1 noaptea! Iată cum a fost experianța noastră în video de mai jos:

Autor: Stela Botez

Un gând despre „Viața ușoară a cântărețelor de muzică populară Stela Botez și Mihaela Tabură. VIDEO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s