acasă · lifestyle · stil popular

Lanțul viu al ucrainenilor populari din Odessa de Ziua Independenței Ucrainei.VIDEO

Ucrainenii din orașul Odessa au împletit un lanț viu din 2464 de oameni îmbrăcați în ia națională. Această acțiune are loc în fiecare an de Ziua Independenței Ucrainei și simbolizează capacitatea oamenilor de a trăi împreună într-o comunitate puternică și unită, ajutându-se unii pe alții, apărându-se și iubindu-se între ei.

Lanțul viu al oamenilor a fost organizat prima oară în 2012 și a unit peste 800 de participanți îmbrăcați în stil popular. În timpul acțiunii, oamenii care fac parte din lanțul viu scandează ,,Slava Ucraina!,, și ,,Unire Ucraina!,, Afându-mă într-o mini vacanță în Odessa, am fost martor la acțiunile frumoase organizate la ei pe 24 august. Este atât de frumos să vezi multă lumea pe stradă îmbrăcată în stil popular!

La 24 august 1991, Ucraina și-a proclamat independența. Până atunci, era parte a URSS ca Republica Sovietică Socialistă Ucraineană. Actul de proclamare a independenței Ucrainei din 24 august 1991 a fost aprobat la 1 decembrie 1991 prin vot popular.

Iată câteva imagini cu ucraineni populari surprinse în portul din Odessa:

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with f2 presetIMG_3292 copy

Autor: Stela Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s