acasă · bârfe

Premieră de ziua vinului! Stela Botez și dj Fox Banger lansează Remix ,,Bun îi vinul cel bălan,,.video.foto

Fox Banger este un tânăr Dj pe nume Andrei Vulpe, care se bucură de tot mai mult succes, mixând în cluburi și localuri din Chișinău, precum și la petreceri private. Este talentat și de asta vă veți convinge citind acest articol care este despre o premieră muzicală realizată de Stela Botez și Fox Banger în colaborare cu producătorul video Dinu Bubulici. Așadar, de Ziua Vinului, este lansat Remix-ul ,,Bun îi vinul cel bălan,,

,,De mic sunt legat de muzica folclorică și de alte stiluri, de aceea, inspirația pentru a prelucra cântecul Bun îi vinul cel bălan cu elemente electronice mi-a venit în procesul de lucru asupra piesei. Am realizat remix-ul destul de repede, timp de o zi era gata. Acest produs muzical este prima mea experiență de genul și sper că nu ultima pentru că melodiile folclorice remixate sunt bine primite de public și cred că au un viitor bun la noi. Asta am observat eu din experința mea de a mixa în diferite cluburi și localuri din capitală, chiar dacă unii dintre DJ sunt sceptici față de remix-urile populare, ele se bucură de succes,, spune Fox Banger.

DSC_1278Îmi place muzica dance cu elemente de muzică tradițională și ascult colajele de remix-uri ale diferitor DJ. Nu consider o crimă să pui folclorul pe ritmuri moderne, or, doar printr-un remix realizat cu gust se poate păstra muzica neamului nostru în rândul tinerilor care nu ascultă folclor autentic. Personal, am mulți prieteni care ascultă dance cu elemente de folclor, însă muzica populară, nu. Și îmi dau foarte bine seama că nișa publicului de tineri poate fi atrasă prin piese pe gustul lor. Mereu mi-am dorit să stilizez cântecele mele populare, cântecele din repertoriul meu. Din dorința de a place tinerilor, i-am propus lui Andrei Vulpe, pe nume scenic Fox Banger, să remixeze piesa Bun îi vinul cel bălan, iar el a fost deschis spre colaborare și iată că reușim să aducem în dar de Ziua Națională a Vinului, remix-ul piesei cu videoclip. Sperăm să placă publicului.

DSC_1249Menționez faptul că piesa Bun îi vinul cel bălan, în original, a fost lansată anul trecut de Ziua Națională a Vinului, astfel, încât pe 1 octombrie a răsunat în casele, și căștile iubitorilor de folclor. Cântecul este însoțit și de un videoclip colorat prin care interpreta Stela Botez și producătorul video, Dinu Bubulici, au arătat cum se culege vinul și cum se servește la un picnic de fete frumoase îmbrăcate în ii naționale. De vizionat aici.

DSC_1229Timp de un an, cântecul s-a bucurat de succes la posturile de radio din țară, videoclipul a fost vizualizat pe youtube, iar Stela Botez și-a propus să aducă un suflu nou în repertoriul său. Și-a încredințat creația pe mâine talentatului DJ Fox Banger care a realizat Remix-ul Bun îi vinul cel bălan.

DSC_1265

Autor: Stela Botez
Foto: Dinu Bubulici

Un gând despre „Premieră de ziua vinului! Stela Botez și dj Fox Banger lansează Remix ,,Bun îi vinul cel bălan,,.video.foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s