acasă · lifestyle · stil popular

Am devenit nănuță pentru prima oară în viață. Nu puteam să nu îmbrac #ia la un așa eveniment important!

Recent am botezat primul meu finuț, pe Daniel. Am trăit emoții de nedescris atât în biserică, cât și la petrecerea după încreștinarea religioasă. Și după cum obișnuiesc să îmbrac neapărat o ie la evenimentele importante din viața mea, acest botez nu a fost o excepție.

Da, la ai mei 27 de ani, căci atâta aveam când a avut loc evenimentul, m-am îmbogățit sufletește cu ceea ce înseamnă în esență sensul vieții, un copil. L-am botezat pe Daniel, fiul prietenei mele Iana și soțul ei Adrian. De-acum încolo ne zicem cumetri și chiar îmi gâdilă plăcut urechea acest apelativ, asta în pofida faptului că deja de ani de zile cânt la cumetrii. Acum însă, simt pe propria-mi piele cum este să fii și să ți se zică cumătră/cumetră.

Daniel-123Daniel-125
Botezu-i botez, petrecerea-i petrecere, dar eu am ținut neapărat să fiu nană populară printre celelalte alte 6 nănuțe ale lui Daniel. Am ales ca și vestimentație, #ia mea albă cu mâneci scurte și cu broderie de fir alb de mătase lucrată frumos de Casa Cristea, peste ie am îmbrăcat o fustiță cochetă și galbenă de la Fustițe Tricolor, iar în picioare am purtat sandalele pe platformă de plută cu curelușe împletite în stil tradițional, de la Zorile. Deci, eram din cap până în picioare #dinbasarabia sau #madeinmoldova! La biserică am mers cu lumânare sculptată personalizată, special creată pentru Daniel de către Pao Candles. Micuțul a primit cadouri de la Bombonici și o pereche de etnototoșei croșetați de mine însumi. Când va crește un pic mai măricel, o să-i poarte cu plăcere.

Daniel-212Daniel-270Daniel-415
În secvența video de mai jos, fotograful Constantin Ciocan, care este autorul tuturor fotografiilor de la sărbătoarea lui Daniel, m-a surprins cântând la rece, cu muzica din leptop, cântecul ,,Bun îi vinul cel bălan,, numai bun pentru oamenii frumoși ce stau la masa de sărbătoare și cinstesc vin în pahare. 🙂

Autor: Stela Botez
Foto: Constantin Ciocan Photography

Un gând despre „Am devenit nănuță pentru prima oară în viață. Nu puteam să nu îmbrac #ia la un așa eveniment important!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s