acasă · evenimente populare

Anuța Iuga și Lucian Madiar lansează albumul muzical ,,Dragostea ni-i dăruită,,

Joi, 2 noiembrie, la 18:00, în incinta sălii de evenimente Romanița Diamond din Baia Mare, România, Anuța Iuga și Lucian Madiar vă invită la spectacolul extraordinar de lansare a albumului ,,Dragostea ni-i dăruită,,! Cei doi tineri artiști abia așteaptă să se întâlnească cu publicul iubitor de muzică populară autentică.

Anuța Iuga și Lucian Madiar și-au unit inimile cu ajutorul muzicii care i-a făcut să se întâlnească, să se cunoască și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Muzica populară, folclorul este în sufletele lor și curge prin vene, iar dragostea pe care o trăiesc unul pentru celălalt, le este parcă dăruită de sus, de la Dumnezeu, de soarta care i-a hărăzit să fie promotorii frumosului și al artei.

Primul fruct al iubirii celor doi artiști este albumul muzical ,,Dragostea ni-i dăruită,, care va fi lansat pe 2 noiembrie 2017 la Baia Mare. La spectacolul extraordinar vor fi interpretate cu drag cântecele de pe album, prin vocea frumoasă a Anuței Iuga și vioara lui Lucian Madiar. Alături de ei vor fi interpreții Cornelia și Lupu Rednic, Andreea Voica și Deian Galetin, Mariana Ionescu Căpitănescu, Vlăduța Lupău, Petrică Mureșan, Vasile Coca, Andrada Bărsăuan, Adrian Bența, Ancuța Anghel, Lică Anghel și Vasile Barani, Andreea Iuga, Alexandru Pop, Laura Erhan, Oana Font, Mihaela Iacob, Mădălina Candrea și Ansamblul de dansuri Tulnicul din Baia Mare, coregraf Grigore Simionica. Toți artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Lăutarii din Ardeal sub bagheta dirijorală a lui Lucian Madiar. Prezintă Cornelia și Lupu Rednic.

afis anuta iugaBiletele pot fi procurate din foaierul Teatrului Municipal Baia Mare (str. Crișan nr. 8) și la recepția Hotelului Romanița. Costul biletelor este de 25 roni și pot fi rezervate la nr. de telefon: 0748233267

Autor: Stela Botez
Foto/Video: Anuța Iuga și Lucian Madiar

Un gând despre „Anuța Iuga și Lucian Madiar lansează albumul muzical ,,Dragostea ni-i dăruită,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s