acasă · evenimente populare

Librăria Bestseller își invită cititorii să petreacă ,,Crăciunul la Bestseller,, cu colinde folclorice interpretate de Stela Botez

Joi, 21 decembrie, la 18:00, cititorii cărților de pe rafturile librăriei Bestseller, vor avea ocazia să petrează o seară caldă și plăcută în cadrul  evenimentului  ,,Crăciunul la Bestseller,, Principalele ingrediente ale întâlnirii de suflet sunt ceaiul sau cafeaua, colindele de Crăciun și reducerile la cărți.

IMG_6716În ajun de Crăciun toată lumea e în mare forfotă. Se caută cadouri pentru cei dragi, se fac totalizările anului care trece, se planifică vacanța, se organizează petreceri corporative și se merge la diverse evenimente culturale. Perioada sărbătorilor de iarnă este una magică. Toată lumea își dorește să surprindă plăcut clienții cu reduceri și oferte. Librăria Bestseller este locul unde cartea se citește altfel, într-o atmosferă plăcută și cu un suflu nou, tineresc. De sărbători oferă reduceri la cărți de până la 70%, iar ca să demonstreze cât de mult își iubește cititorii, Bestseller organizează o seară de suflet, un moment cald în care lumea să fie adunată la un loc, să depăneze amintiri legate de Crăciunul copilăriei, sorbind din ceașca fierbinte de ceai sau cafea și ascultând colindele vechi din sudul Moldovei interpretate de Fata cu cobza. Așadar nu pierde ocazia și vino la  ,,Crăciunul la Bestseller,, cu colindele de pe albumul ,,Un colind și-o voie bună,, de Stela Botez. Acum ai ocazia să cumperi în dar pentru cei dragi, cărți și Cd-uri, pentru că lectura și muzica dintotdeauna s-au ținut de mână.

IMG_6710Joi, 21 decembrie la 18:00 în incinta librăriei Bestseller din str. Drumul Viilor nr. 36/1, Chișinău. Poți urmări evenimentul și pe facebook. 

Un gând despre „Librăria Bestseller își invită cititorii să petreacă ,,Crăciunul la Bestseller,, cu colinde folclorice interpretate de Stela Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s