acasă · bârfe

Trofeul Festivalului Național Lucreția Ciobanu 2018 merge în Banat la Georgiana Necșa.video.foto

Festivalul Național Lucreția Ciobanu 2018 de la Sibiu și-a încheiat a 3-a ediție cu succes! Câștigătoarea Trofeului a devenit tânăra și promițătoarea înterpretă din zona Banatului – Geaorgiana Necșa. 

Georgiana Necșa este o tânără interpretă de muzică populară bănățeană. Locuiește în Timișoara și reprezintă cu cinste folcorul din zonă, prin repertoriu ales cu atenție, costum popular inedit, voce inconfundabilă și frumusețe de zână bună. Georgiana a studiat muzică la Colegiul Național de Artă Ion Vidu și la Facultatea de Muzică din Timișoara. Are în palmares multe premii importante de la Concursuri Națioanle de Folclor din România. Trofeul Festivalului Național Lucreția Ciobanu 2018 de la Sibiu, este cea mai proaspătă realizare a artistei, de care se pot mândri toți bănățenii.

1razvan negruInterpreta a venit cu un mesaj pe pagina sa de facebook: ,,Bănățenilor! Vă aduc acasă, mândră și bucuroasă, TROFEUL FESTIVALULUI NATIONAL „LUCRETIA CIOBANU” 2018!
Nu am cuvinte suficiente de mulțumire pentru tot ce am trăit pe scena acestui festival, însă rămân profund recunoscatoare Silviei Macrea pentru întreaga organizare, juriului pentru încredere, orchestrei pentru prestație, colegilor pentru susținere și momente frumoase, și tuturor celor ce mi-au trimis încurajari.,,

trofeu1Mai jos vă propun să urmăriți decernarea premiului și prestația Georgianei Necsa în video de Centru Creației Junii Sibiului:

Foto: Răzvan Negru
Autor: Stela Botez

2 gânduri despre „Trofeul Festivalului Național Lucreția Ciobanu 2018 merge în Banat la Georgiana Necșa.video.foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s