acasă · fashion · stil popular

The symbols of spring by istudio.md

Primăvara este renașterea vieții și a componentelor vitale: Pământ, Apă, Foc! Vă prezent un proiect fotografic inedit marca iStudio.md care este în stil Popular având elementele de bază ale tradiționalului – natura și ia românească.

iStudio.md prin fotograful Petru Gașpar a creat un frumos shooting de primăvară scoțând în evidență elementele principale ale vieții – pământul, apa și focul. La sesiunea foto au participat modelele Stela BotezMihaiela Bocancea și Vitaliina Gîrnet, fetele frumoase care au pozat corespunzător tematicii shooting-ului. Protagonistele au fost machiate la școala de make-up a Luciei Macarov și îmbrăcate în ie românească autentică de la Casa Cristea.
Bruneta reprezintă simbolul vital Pământul care se dezmorțește după o iarnă lungă și grea, iar ia potrivită este cea din sudul Moldovei cu ornamente în culorile roșu și negru. Roșcata simbolizează Focul care se aprinde în inimile tuturor oamenilor și viețuitoarelor, focul dragostei de primăvară, iar culoarea pletelor roșii se potrivesc de minune cu verdele de pe ia albă. Blonda este Apa fără de care nu ar exista viață și care se dezgheață pentru a curge precum timpul, iar culoarea apei, în costumul tradițional este albastrul ca cerul, așa cum este ia frumos ornamentată.
Savurați cu plăcere fotografiile inedite din cadrul proiectului The symbols of spring!

B80P2674B80P2687B80P2697B80P2709B80P2799B80P2815B80P2824B80P2843B80P2852B80P2890B80P2899B80P2947

Un gând despre „The symbols of spring by istudio.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s