acasă · bârfe

Folclorul la Consulat

La 11 mai anul curent, a avut loc ceremonia de instituire a Consulului Bulgariei în Ukraina pe regiunile Zaporozhiye, Donetsk și Luhansk. Folclorul a fost la loc de cinste. Vă propun să vedeți cum au arătat un dans bulgăresc și un cântec românesc în anturajul Consulatului de pe insula Khortytsia din mijlocul râului Nipru.

Serghei Zhelev a fost denumit în funcția de Consul al Bulgariei în Ukraina pe regiunile Zaporozhiye, Donetsk și Luhansk. Consulatul este amplasat pe insula Khortytsia din inima Ukrainei, acolo unde a avut loc ceremonia de instituire oficială. Din partea Republicii Moldova, la eveniment a fost prezent domnul Nicolas Nicula, fondator Acvila Group, care a venit să-l felicite pe noul Consul, iar pe lângă cele 2 covoare extraordinare dăruite la ceremonie, domnul Nicula a ținut neapărat să ofere un strop de folclor românesc reprezentativ, în calitate de cadou, notează Fata cu cobza pe blog.

IMG_20180511_104842-01.jpegLa evenimentul oficial de la Consulatul Bulgariei nu puteau lipsi cântecele și dansurile din folclorul bulgăresc. Oficialitățile au avut parte de un frumos program artistic reprezentativ Bulgariei. Iată deci, cât de frumos se combină folclorul cu social-politicul.

IMG_20180511_104750.jpgFoto: Fii Popular

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s