acasă · bârfe

Dumitru Fărcaș s-a stins din viață la 80 de ani și urmează să fie condus pe ultimul drum.

În noaptea de luni spre marţi, într-un spital din Cluj-Napoca, unde se afla internat pentru o intervenţie, marele taragotist al neamului românesc, Dumitru Fărcaș, s-a stins din viață la 80 de ani.

Potrivit directorului Casei de Cultură a Studenţilor, Flavius Milăşan, unde taragotistul era consultant artistic, Dumitru Farcaș a murit în urma unui infarct. Detaliile înmormântării sunt stabilite de familia îndurerată, astfel, toți cei care cu inimă tristă vor să-și ia rămas bun de la maestru, sunt așteptați miercuri, 8 august, la 14:00 la Casa de Cultură, iar la 18:00 va avea loc slujba religioasă. Joi, 9 august, la 11:00 va avea loc slujba ceremonială tot la Casa de Cultură, apoi va fi condus pe ultimul drum către Groșii Băii Mari, unde va fi înmormântat în curtea casei unde s-a născut.

Despre Omul și Artistul Dumitru Fărcaș citiți în articolul portret.

Interpreta de muzică populară, Vlăduța Lupău, a avut o strânsă legătură sufletească cu Dumitru Fărcaș și au colaborat frumos, astfel încât, artista, cu inima îndurerată și-a exprimat condoleanțele printr-un videoclip În Memoriam Dumitru Fărcaș.

Dumnezeu să-l ierte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s